Lijst beste restaurants Europa

ZWOLLE – Restaurant De Librije in Zwolle staat op de dertiende plaats in de online restaurantgids ‘The European 50 Best Restaurants’. De Librije is het hoogst genoteerde Nederlandse restaurant op deze lijst.

De Librije maakt een flinke sprong ten opzichte van 2011: het staat nu tien plaatsen hoger.

“De Europese 50 Best.com is een online restaurantgids, die gebaseerd is op de mening van duizenden consumenten uit Europa. Via deze website brengen zij een collectieve stem uit waarbij ‘De gastronomische bijbel in Europa’ voor het desbetreffende jaar wordt samengesteld. De ‘Europese 50 Best.com’ wordt internationaal gerespecteerd als een symbool van kwaliteit”, aldus de organisatie.

Ook is het het derde aaneenvolgende jaar dat De Librije opgenomen is op de wereldranglijst ‘The World’s 50 Best Restaurants’. Het Zwolse driesterrenrestaurant van Jonnie en Thérèse Boer vertegenwoordigt hierin een 33e plaats. Deze lijst wordt samengesteld door internationale food critici, journalisten en bloggers en wordt elk jaar in april officieel gepresenteerd in Londen.

Datum geplaatst
10 januari 2013
Rapporteer!
Zo krijgen ze nog meer babbels, ze hebben het wel een beetje hoog in de bol hoor.

Datum geplaatst
9 januari 2013
Rapporteer!
En terecht, die 13e plaats. Jonnie en Therese zijn de aanjagers van Zwolle als culinaire stad en leveren voortdurend kwaliteit op hetzelfde hoge niveau! Chapeau! En @ anoniem….dat is pas verwaand, als je denkt een pseudoniem nodig te hebben……

Datum geplaatst
9 januari 2013
Rapporteer!
Jaloers? Deze mensen hebben vanaf hun jeugd hard gewerkt met een duidelijk doel. Ze hebben er heel wat voor laten liggen. Als de tevredenheid en besef van eigen kracht ervan afstraalt, is dat verwaandheid? Ga je schamen. Hulde aan de familie Boer

Datum geplaatst
9 januari 2013
Rapporteer!
zo worden ze nog verwaander.dan ze al waren.

Bron: De Stentor

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.