Licht Hoofd – Hyperventilatie Klachten – Weg Ermee

Licht Hoofd, Emoties Spelen Een Grote Rol.

licht hoofd

licht hoofd

Als u last hebt van een licht hoofd of hyperventilatie klachten spelen je psyche en/of je eigen emoties een grote rol. Bij het ontstaan, en bij de genezing ervan dus ook.

Op het psycho emotionele vlak gebeurt veel meer dan men denkt dat er gebeurt. Als men enig inzicht probeert te krijgen in onze eigen gevoels- en  belevingswereld kunnen we vaak onze eigen ( hyperventilatie) klachten, ons licht hoofd gevoel en al onze stress klachten, een betere plek geven. Waarom is de ene mens meer “vatbaar” voor dit soort klachten dan de andere?

Licht hoofd gevoel is een angstige klacht.

Als je last hebt van een licht hoofd gevoel kan je heel onzeker worden. Alsof er bijna geen grond meer onder je voeten is. Je bent bijna aan het zweven. Je kan er letterlijk echt heel angstig van worden. Wat overigens ook normaal is als je niet weet wat je overkomt.

Fundamenteel genezen hiervan kan alleen als je werkelijk bereid bent om te gaan kijken wie JIJ werkelijk bent. Vaak ben je veel mooier en zit je veel beter in elkaar als hoe jij over jezelf denkt.

De waarde die jij voor jezelf hebt is klein. Je zelfvertrouwen is nagenoeg weg op momenten van het licht hoofd gevoel. Let maar eens op hoe jij over jezelf denkt. Wel eerlijk zijn!

Licht hoofd gevoel en wat nu dan?

Luister eens naar je eigen stem van binnen. Wat zegt die stem?

Offer jij je op voor anderen, voor de maatschappij, voor hebzucht, of wil je iemand behagen? Dan is het namelijk pure zelfverraad.

Wat jij nu te doen hebt is je vooral af te stemmen op wat jij te doen hebt in dit leven. Welke signalen komen er aan je voorbij, waar voel jij je goed bij en in alle eerlijkheid dan naar jezelf. En niet omdat anderen zeggen dat het goed is voor je, nee, omdat jij het zelf goed en okee vindt en omdat jij dat zo wil.

Dat is iets anders als wat wij allemaal geleerd hebben. Luisteren naar…….pa, ma, opa, oma, de oppas, de juffrouw, baas, buurman, partner, kind en ga zo maar door.

Een licht hoofd hebben is een erg duidelijk signaal dat we te veel op een pad van een ander bezig zijn en ECHT te weinig op ons eigen pad. Je eigen “waarheid” nu geen geweld meer aandoen zal je een goed gevoel, een bepaalde hoeveelheid energie geven die ongekend is, en bovendien nog een fantastische uitstraling naar buiten toe laten zien ook.

Iedereen is het beste gebaat bij : Jezelf te zijn!

Als u het gevoel hebt serieus iets te willen doen aan uw licht hoofd gevoelens, dan kunt u simpelweg hier nu GRATIS rapporten aanvragen waar tips, tools en vaardigheden in staan om direct te gebruiken. Velen hebben er al baat bij gehad en u kunt de volgende zijn , tenzij u al helemaal vrolijk bent en vol van energie.

Op uw gezondheid!

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.