Lego-hoesjes geven iPhone kleur

De telefoon wereld heeft altijd te maken met vernieuwingen. Smartphones worden steeds, lichter, dunner, sneller, mooier enzovoort. Dit gepaard met hevige concurrentie. In de wereld van telefoon accessoires geldt hetzelfde. Hoesjes die je mobiel moeten beschermen worden steeds geavanceerder, mooier en willen zich onderscheiden van de anderen.

Lego hoesje

Het nieuwste ontwerp voor iPhone hoesjes komt van fabrikant Belkin. De alom bekende Lego-steentjes hebben de producenten geïnspireerd. De nieuwste line-up van hoesjes is gebaseerd op dit uit 1963 komende speelgoed. De rug van de case is versierd met de bekende ‘noppen’. Deze zijn geschikt om als basis te dienen voor losse Lego-bouwstenen, welke er op geplaatst kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de behuizing van je iPhone verder geïndividualiseerd kan worden.

Verdere ontwikkeling

De Lego-hoesjes worden gepresenteerd in aankomende zomer. Over de prijs is niks bekend. Ook is niet bekend waar deze hoesjes verkocht gaan worden en of ze in de Nederlandse (web)shops terecht komen. Wel is genoemd dat fabrikant Belkin de hoesjes ook voor andere platforms gaat ontwikkelen. Op dit moment heeft de producent alleen nog maar ontwerpen voor de Apple iPhone en iPod Touch. Het is onbekend voor welke andere platforms Belkin ontwerpen wil gaan maken.

Rage

Het is een rage om iPhone en iPod hoesjes te ontwikkelen. Vele producenten zijn druk bezig met het ontwikkelen van cases die zich onderscheiden van de rest. Sommigen slagen hier in, anderen mislukken. Zo is er een hoesje gemaakt in de vorm van een walvis, de iWhale. Totaal ongeschikt gezien de grote van het product. Daarentegen heeft Skech een hoesje bedacht welke ervoor zorgt dat je Apple telefoon draadloos opgeladen kan worden. Erg handig en vernieuwend.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.