Leerboeken om je praktijkdiploma boekhouden te behalen

Het PDB, oftewel het praktijkdiploma boekhouden, is een leerzame manier om meer te weten te komen over de administratieve en economische processen van een bedrijf. Het diploma is nu nog beter te behalen met de inzet van de juiste leerboeken.

Een samenwerking tussen het SPL (Stichting Praktijkleren) en de Associatie voor Praktijkexamens heeft ervoor gezorgd dat het praktijkdiploma boekhouden nu gemakkelijker te behalen valt voor mbo studenten, omdat het examen per 1 januari 2013 beter wordt afgestemd op het reguliere mbo.

Lesboeken

Om het examen te behalen zijn er een aantal lesboeken ter beschikking, die helpen om door de stof te werken. De leerboeken boekhouden zijn zo ingedeeld dat alle modules worden behandeld die uiteindelijk in het examen terug gaan komen. Ook is er een werkboek beschikbaar waarmee de leerstof kan worden uitgewerkt.

Meer inzicht

Met het praktijkdiploma boekhouden krijgt u meer inzichten in de administratieve processen binnen een bedrijf. Dat betekent dat dit examen niet alleen voor studenten geschikt is, maar ook voor mensen die meer uit hun loopbaan willen halen en hun kennis willen verbreden. Door het PDB examen af te leggen kunt u dat op een leerzame wijze doen – zo kunt u zichzelf ook zakelijk blijven ontwikkelen om verder te komen binnen uw administratieve vakgebied.

Over Brinkman Uitgeverij

Brinkman Uitgeverij is een educatieve uitgeverij, oorspronkelijk gespecialiseerd in uitgaven op het gebied van ICT en ICT-toepassingen. Door de uitbreiding van ICT-toepassingen is ook het fonds inmiddels breder opgezet.

Naast lesmateriaal voor de MBO-ICT opleidingen ontwikkelt Brinkman Uitgeverij uitgaven gericht op de sectoren Financiële Beroepen en Handel.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.