Kwaliteit belangrijker dan kwantiteit

Linkbuilding en zoekmachine optimalisatie zijn tijdrovende bezigheden die door professionals, met verstand van zaken, uitgevoerd dienen te worden. Een slechte linkbuilding campagne heeft grote negatieve gevolgen voor de toekomst van uw website, webshop en bedrijf. Vergelijk daarom altijd meerdere offertes om zo een geschikte linkbuilder in te schakelen.

Kwaliteit boven kwantiteit

Veel online marketingbureaus of freelance specialisten krijgen vaak de vraag hoeveel linkjes er geplaatst worden binnen een uur. Wanneer dit de insteek is om succes te behalen, dan kunt u er beter niet mee beginnen. Linkbuilding en zoekmachine optimalisatie is een traject voor de middel en lange termijn. Daarnaast is ook de branche een belangrijke factor voor realistische doelstellingen. In sommige branches is de concurrentie moordend en zal het termijn om succes te behalen ook langer duren.

Toppositie bereikt, en nu…?

Iedereen kent de uitdrukking ‘de top bereiken is lastig, maar jezelf in de top handhaven is nog lastiger’. Met het behouden van een toppositie in de zoekresultaten van o.a. Google is dit niet anders. De concurrentie zit immers ook niet stil! Wanneer er een goede positie is bereikt op bepaalde zoekwoorden, dan is het van belang om maandelijks aandacht te blijven schenken om zo deze positie te behouden en te verstevigen. Wanneer je een tijdlang niets doet zal je merken dat de website langzamerhand weer wegzakt en al het werk voor niets is geweest. Vanzelfsprekend hoeft het maximale niet meer uit de kast gehaald te worden, maar onderhouden en nieuwe toevoer van linkjes is essentieel.

Welke linkbuilding partij moet je kiezen?

Als leek is het internet een grote jungle met gigantisch veel aanbieders op het gebied van linkbuilding. Het mooie hiervan is, is dat de keuze enorm is en u als klant kunt vissen in een volle vijver. Vraag diverse linkbuilding offertes op en maak een verstandige keuze. Wanneer een partij 100 linkjes in een uur kan plaatsen, klik dan gewoon verder naar een andere partij die wel een realistische aanpak heeft. Iedere website verdient namelijk een op maat gemaakte linkbuilding campagne. Zoals gezegd…kwaliteit gaat bij linkbuilding altijd boven kwantiteit!

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.