KONINGINNEDAG KLEDING ORANJE 2013

Koninginnedag 2013 komt er aan en dat betekent dat we weer massaal een oranje outfit en oranje setje kleding bij elkaar shoppen. Of je nou gaat feesten of gezellig de vrijmarkten afloopt, op deze dag is het haast verplicht om één van de Nederlandse kleuren te dragen. Rood, wit, blauw of gewoon lekker oranje. Er is stijlvolle oranje Koninginnedag kleding genoeg!!

Wil je er nog een beetje modieus bijlopen in de menigte en kun je nog wel wat inspiratie opdoen? Wij hebben de mooiste oranje kleding en overhemden voor Koninginnedag voor je uitgekozen! En nu maar hopen op lekker weer.

Koninginnedag kleding oranje 2013

Koninginnedag kleding oranje 2013

KONINGINNEDAG KLEDING 2012

Gelukkig is oranje niet alleen leuk voor Koninginnedag, maar ook om daarna te dragen (tijdens oranje evenementen, de kroning van Willem Alexander of het WK voetbal). Oranje is één van de trendy kleuren van deze zomer. En met dat Koninginnedag shirt support je Holland gewoon als voorbereiding op het oranje WK voetbal in Brazilië.

Alles mag met Koninginnedag! Niets is te gek op deze gezellige feestdag. Om je oranje outfit helemaal compleet te maken is een oranje overhemd van ShirtsofHolland een super aanvulling.

KONINGINNEDAG KLEDING: ORANJE BITTER

Welke kleur is je favoriet? En wat ga jij doen met Koninginnedag? Laat het weten! Meer oranje kleding vind je in de oranje webwinkel met oranje kleding van ShirtsofHolland.com.

Koninginnedag kleding oranje koninginnedagkl

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.