KLM minder veilig dan Ryanair!

VraagAlex heeft recent het programma KLM Reporter bekeken met daarin uitleg van de “onveiligheid” van luchtvaarmaatschappij Ryanair.

VraagAlex ging op onderzoek uit. Zo is te lezen in dit artikel op de website VraagAlex.nl. Hieruit blijkt dat Ryanair (de grootste luchtvaart maatschappij van Europa) aanzienlijk minder dodelijke ongelukken op haar naam heeft staan dan bijvoorbeeld KLM. In het artikel is ook te lezen dat AirFrance (waar KLM onderdeel van is) zelfs meer dan 5 dodelijke ongelukken op haar naam heeft staan in de laatste 20 jaar. Gemiddeld ruim 1 per 4 jaar!

KLM minder veilig dan RyanairRyanair levert de voordeligste vluchten van Europa. Daarbij is Ryanair zelfs de enige maatschappij die af-en-toe gratis vluchten levert.

Hoewel Ryanair regelmatig toeslagen vraagt voor diverse “extra” diensten, zoals betalen met een  “verkeerde” creditcard, inchecken met voorrang en het reserveren van een stoel met extra beenruimte, blijft het bedrijf de voordeligste maatschappij van Europa voor heel erg veel vluchten.

Persoonlijk vliegt VraagAlex oprichter regelmatig naar Londen voor slechts 10 – 20 euro RETOUR! Dit doen zij door gebruik te maken van een creditcard van Moneybookers en geen gebruik te maken van alle extra’s doe de maatschappij te bieden heeft. Vooral het uitzetten van een reisverzekering is heel erg lastig!

Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen wij u graag door naar de website VraagAlex.nl.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.