Kinderkleding van Bengh en Jottum

Kinderkleding

Bengh

Bengh is het populairste meisjesmerk van nu. Het is ook echt een merk van nu. Eigentijdse stijl en eigenwijze details hebben het merk gemaakt tot wat het is. Ieder seizoen verrast het merk ons met nieuwe kleding die weer leuker is dat het vorige jaar. De kinderkleding van Bengh is dan ook niet voor niets zo populair. Bengh per principesse is een merk van het bedrijf Palletti in Sassenheim en daar ontwerpt het bedrijf alle kinderkleding van Bengh, De jongensvariant van het merk is Bor*z en ook dat merk is erg populair. Als je op zoek bent naar Kinderkleding van Bengh, kijk dan eens bij Lovekidz.nl

Jottum

Jottum is de klassieke en toch hippe tegenhanger van Bengh. Jottum kinderkleding is ook ontzettend populair en ook dat is niet voor niets. Jottum is een merk dat bekendstaat om de klassieke jurkjes en mooie afwerkingen daarvan. De Jottum collectie is ook bekend door de mooie rokjes die allemaal weer op een bijzondere manier zijn afgewerkt. Jottum is een bijzonder merk voor bijzondere kinderen. Bent u al benieuwd naar de mooie collectie van Jottum?

Over Lovekidz
Ergens eind 2011 valt het woord, een ‘eigen webshop’. Leuk, heel leuk.. Dan wordt het zoeken, werken,. vergelijken, kansen bekijken, site-makers zoeken merken benaderen en dan gaat het langzaam vorm krijgen. Tot het zover is dat we online gaan. Nu, na al die maanden hard werken en voorbereiden zijn we er. Althans, we zijn online, en hopen dat we gevonden en gewaardeerd zullen worden.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.