Je auto verkopen: maak het niet moeilijker dan het is

Je hoort het alom: het is crisis in de auto-industrie. Toch kan men dit niet meteen zeggen voor de verkoop van tweedehands auto’s. Want net omwille van die crisis gaan mensen al sneller op zoek naar een tweedehands auto in plaats van naar een nieuwe auto. De reden hiervoor is de flinke hap die een nieuwe auto neemt uit het budget. De keuze voor een occasie is dus compleet te zoeken in het feit dat dit een minder dure aankoop is.

Je auto verkopen als particulier brengt risico’s met zich mee

Dat zou dus goed nieuws zijn voor de autoverkoop. Echter, de meeste mensen die een tweedehands auto kopen, willen toch wel zekerheid. Om die reden gaat men liefst bij een professionele handelaar. Alleen zo kan men van een garantie genieten. Een auto aankopen via een particulier, is en blijft een behoorlijk risico. Rijd je de straat van de verkoper uit en daar valt het karretje uit elkaar, dan heb je helemaal niets meer en kan je nergens terecht om te gaan klagen.

Je auto aan een betrouwbare auto opkoper verkopen online

Voor een particulier is het dus niet zo evident om de auto te verpatsen. Onder andere daarom doen heel wat mensen beroep op “ikwilvanmijnautoaf.be”. In deze formule kan men gratis zijn auto aanbieden. Neem zoveel mogelijk foto’s van je voertuig en geef een zo realistisch mogelijke omschrijving. Met deze gegevens gaat men voor jou op zoek naar een professionele autoopkoper. De onderhandelingen over het voertuig worden voor jou gedaan en men werkt enkel samen met op voorhand gescreende autoopkopers. Komt men tot een aanvaardbaar bod, dan word jij daarvan op de hoogte gebracht. Alleen als je met het bod akkoord gaat, krijgt de opkoper jouw gegevens. Kortom, je bespaart jezelf een hoop werk en miserie door op deze manier te werken. Je hoeft je auto niet te laten keuren, zelf niet te onderhandelen, zelf niet te luisteren naar belachelijke biedingen en zo meer. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat meer en meer mensen deze manier van werken verkiezen bij het verkopen van hun auto.

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij, Persberichten met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.