Je auto verkopen in het Frans

Heel vaak hoort men verhalen van mensen die hun auto verkopen en een reactie krijgen in het Frans. Zij zetten hun advertentie op een zoekertjessite en krijgen dan een reactie van een koper die heel erg veel interesse in je voertuig heeft. Deze reactie is bijna altijd in het Frans, en de persoon die reageert beweert telkens op Ivoorkust te zitten.

Er wordt in de reactie een reden geschreven waarom men niet naar de auto kan komen kijken, maar men heeft wel heel veel interesse in jouw voertuig. Ga nooit op dergelijke reacties in! Waarom zou iemand nu perse jouw auto in België willen kopen als die zich in Ivoorkust bevindt? Ze hebben daar heus ook wel voertuigen. En waarom zou iemand een auto kopen zonder die ooit gezien te hebben?

Frauduleuze auto opkopers

Het is zo goed als zeker dat achter deze reactie frauduleuze praktijken zitten. Je kan er van op aan dat, als je zo je auto wilt verkopen, je zowel je auto als je geld zal kwijt zijn. Zoekertjessite verwittigen doorgaans trouwens voor dergelijke praktijken.

Hoe komt het dan dat er toch steeds mensen zijn die op deze reacties vanuit de Ivoorkust in gaan? Heel vaak gaat het om auto’s die al een hele poos te koop staan. Men heeft al reacties gekregen, maar het lukt maar niet om het voertuig verkocht te krijgen. Als je dan plots zo’n mail krijgt, ben je automatisch in eerste instantie euforisch. Eindelijk een koper, denk je. En om van die auto af te geraken, gaat men toch op de vraag in.

Je auto verkopen aan een betrouwbare partij

Veel veiliger en vlotter gaat het als je de auto laat verkopen door “ikwilvanmijnautoaf.be”. Je kan gratis je auto aanbieden en men gaat voor jou op zoek naar een professionele en betrouwbare auto opkoper. De mensen die achter dit systeem zitten hebben contact met duizenden autoopkopers die vooraf gescreend werden. Zij onderhandelen gratis voor jou bij geïnteresseerde kopers, maar uiteindelijk beslis jij of je al dan niet op een bod in gaat. Op die manier geraak je binnen de kortste keren van je auto af, zonder er zelf iets voor te moeten doen. En bovenal kan je gerust zijn dat de ganse transactie op een volledig correcte manier zal verlopen.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Financien, Gezondheid en Voeding, Maatschappij, Persberichten met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.