Je auto verkopen in de online supermarkt

De tijd dat we aankopen gingen doen in het winkeltje om de hoek ligt achter ons. Heel af en toe stappen we daar nog wel eens binnen, maar de echte aankopen worden toch meestal in een supermarkt gedaan.

Wie een auto wilt kopen, zou eigenlijk ook liefst gaan shoppen in een soort auto supermarkt. Niet dat je die winkel fysiek kan binnenstappen, maar online kan je wel in een soort supermarkt terecht. Het spreekt dan ook voor zich dat een auto verkopen het vlotst zal gebeuren daar waar de klant ruime keuze heeft.

Je auto verkopen op een online “wagen supermarkt”

 

Maar dan beland je al gauw bij het nadeel dat een auto opkoper zo’n ruime keuze heeft, dat het al een toevalstreffer moet zijn als die bij jouw auto terecht komt. De supermarkten van internetzoekertjes is inderdaad zo gigantisch groot dat de kans op succes eerder gering is. Je zou dus, als je je auto online wilt verkopen, een soort gids moeten hebben die de eventuele wagen aankoper naar jouw auto loodst.

Je occasie verkopen via de een erkende wagen verkopen site

 

Wel, die gids bestaat en luistert naar de naam “ikwilvanmijnautoaf.be”. Je biedt je auto gratis en vrijblijvend aan. Hierbij omschrijf je je voertuig zo correct en zo uitgebreid mogelijk en je neemt er een reeks foto’s van. Met deze informatie gaan getrainde en professionele verkopers op zoek naar een klant. Zij beschikken over een bestand van duizenden geïnteresseerde autohandelaars. Als u een Golf aan te bieden hebt, dan zullen zij dus geen nutteloze tijd steken in het contacteren van auto opkopers die in Volvo interesse hebben.

Verstand hebben van uw auto om deze snel te verkopen

 

Aangezien de verkopers heel goed op de hoogte zijn van de 2de hands wagens, kunnen zij niet met een kluitje in het riet gestuurd worden. Zij weten als geen één hoeveel je auto waard is, en zullen zich dus niet bezighouden met geïnteresseerden die een belachelijk laag bod doen. Tevens zullen zij zich niet in de luren laten leggen met praatjes over gebreken van je auto, want zij zijn maar al te goed op de hoogte van de kenmerken van de occasie auto die je wilt verkopen.

Als er een interessant bod is, dan wordt u daar van op de hoogte gebracht. Pas als u akkoord gaat met dat bod, gaat de verkoop door. U hebt dus zelf niets moeten doen, zelfs de keuring is niet nodig. Het is totaal gratis voor u en de kans dat je voertuig binnen de 24 uren verkocht is, is heel realistisch.

 

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.