Is de Vega One all-in-one supplementshake van de Gabriel Methode, afvallen zonder dieet, een eiwitshake ?

Vega One, het all-in-one voedingssupplement van de Gabriel Methode, afvallen zonder dieet, is zeker geen vergelijkbaar product met een eiwitshake zoals er zoveel op de markt te verkrijgen zijn. Een eiwitshake bevat hoofdzakelijk proteïnes en is bedoeld als maaltijdvervanger, om een lekkere romige smaak te hebben, een vol gevoel te creëeren en eiwitten aan je lichaam toe te voegen. Vega One is een aanvulling (supplement) op je voeding, smaakt prima maar is niet primair gemaakt op smaak, creëert geen kunstmatig vol gevoel en voegt heel veel gezondheid aan je lichaam toe. Misschien goed om dat even toe te lichten.

De Gabriel Methode, afvallen zonder dieet, is gericht op het voeden van je lichaam ipv het vullen ervan. Vulling zorgt voor een tijdelijk vol gevoel en voeding zorgt voor een verzadiging die van veel dieper komt, namelijk voeding op celnivo. Dit is waar het uiteindelijk om draait bij de Gabriel Methode, het opheffen van tekorten in je lichaam die er vaak al heel lang zijn omdat je voeding tot nu toe meer op ‘vullen’ gericht is geweest. Jon Gabriel zegt dat de meeste mensen met overgewicht (en zeker degenen die al jarenlang allerlei slechte (crash)diëten hebben geprobeerd waarbij je grote tekorten in je lichaam creëert) een tekort aan voedingsstoffen hebben en een overschot aan vulling. Vullen ipv voeden dus. Bij de Gabriel Methode beginnen we dan ook niet met afschaffen en verbieden maar met toevoegen van échte voeding die je cellen gaat voeden. Gezonde, verse en natuurlijke voeding dus, gewoon naast je gewone eten. vandaar dat je in eerste instantie wat kunt gaan aankomen. Je lichaam gaat echter vanzelf het onderscheid zien tussen wat goed voor je lichaam is en wat niet. Daardoor ga je na verloop van tijd zelf de juiste keuzes maken. Omdat het in het huidige jachtige leven weleens moeilijk is om voldoende van de juiste voedingsstoffen naar binnen te krijgen én omdat groente en fruit door mechanisatie van de landbouw steeds minder voedingsstoffen bevatten, is het aan te raden om je voeding aan te vullen met supplementen. Jon Gabriel beschrijft in zijn boek De Gabriel Methode, afvallen zonder dieet, wat volgens hem de supplementen zijn die je dagelijks nodig hebt om je lichaam in staat te stellen af te vallen. Je praat hierbij o.a. over Omega-3, probiotica, spijsverteringssupplementen en eiwitten.
Naast deze 4 supplementen is het natuurlijk ook raadzaam om dagelijks te zorgen voor de juiste vitamines, mineralen en anti-oxydanten. Zij zorgen ervoor dat je gezond blijft, langdurige en gelijkmatige energie hebt, minder snel ziek wordt en op lange termijn je lichaam op celnivo beschermt tegen allerlei nare ziektes. Omdat we bij de Gabriel Methode begrijpen dat het aanschaffen en gebruiken van al die benodigde supplementen tijdrovend en duur kan zijn, zijn wij op zoek gegaan naar een combinatie van alle benodigde supplementen in 1 product. Na een lange zoektocht zijn we uitgekomen bij de all-in-one supplementshake Vega One, verkrijgbaar in diverse smaken. Vega One is makkelijk, goed weg te krijgen en bijzonder krachtig. Het bevat alles dat je nodig hebt……en meer. Kijk maar eens bij het tabblad ‘uitgebreide informatie’ op deze pagina op onze website www.degabrielmethode.nl.
Vega One is een all-in-one supplement shake in poedervorm. Het is goed voor je lichaam, je geest en je gezondheid en ondersteunt het afvalproces volgens de Gabriel methode. Het is gemaakt van natuurlijke, ‘whole-food’ ingrediënten en is in verschillende smaken verkrijgbaar. Ideaal om snel en makkelijk een shake te maken, te blenden met andere producten of simpelweg op te lossen in koud water. Je weet nu zeker dat je alle belangrijke voedingsstoffen naar binnen krijgt. Geen hongergevoel en tóch alle voedingsstoffen die je nodig hebt! De basis voor gezond afvallen zonder dieet !
Vega One bevat:
Vitamines en mineralen
Proteïne
Voedingsvezels
Omega-3 (uit Chia-zaden, Hennepzaden en Lijnzaad)
Anti-oxydanten (superfruitmix van bessen, zaden en druiven)
Probiotica
Greens (Maca, Chlorella, Alfalfa, Spinazie, Brocolli, Boerenkool)
Spijsverteringsenzymen
Gebruik Vega One als shake met water, melk, vruchtensap of in een smoothie. Gebruik het in de yoghurt of andere gezonde toetjes en je lichaam kan er iedere dag weer tegenaan. Vega One bevat geen zuivel, gluten, soja, toegevoegde suikers, kunstmatige zoet-, smaak- of geurstoffen.
Vega One zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel constant blijft (lage GI) en kan hierdoor Diabetes type 2 voorkomen of helpen genezen. Tevens zorgt Vega One ervoor dat je spijsvertering goed verloopt, je het maximale uit je voeding haalt, je darmflora (weerstand) op peil blijft en dat je een gevoed gevoel hebt waardoor je minder snel honger hebt. Vega One ondersteunt alle processen in je lichaam die te maken hebben met afvallen. Tevens zorgt Vega One voor een gelijkmatig over de dag verdeelde energie, heeft het een positieve invloed op je metabolisme en zorgt het voor gezonde en sterke botten, tanden, ogen en huid. Vega One heeft een zeer goede prijs-/prestatieverhouding in vergelijking met allerlei losse supplementen en shakes die veel minder krachtig en veelzijdig zijn.
Kortom, Vega One is in het geheel niet vergelijkbaar met een eiwitshake. Het is een eiwitshake plus plus plus en plus ! Ondanks dat het niet bedoeld is als maaltijdvervanger wordt het in de praktijk wél vaak zo gebruikt door onze tevreden klanten. Dit komt doordat het zó krachtig is dat mensen er urenlang geen honger door hebben. Het gebruiken als maaltijdvervanger is dan ook geen enkel probleem omdat je meer voeding haalt uit een Vega Shake dan welke andere voeding ook.
 
Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken, Relatie en Familie met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.