iPhone-polarisatiefilter Trygger nu verkrijgbaar voor iPhone 5

De producten van Apple, de iPhone en de iPod, dienen niet alleen als mobiel of muziekspeler. Een belangrijke functie van de gadgets is de camera. Deze wordt vaak gebruikt en is niet weg te denken. De kwaliteit van de foto’s is goed genoeg om ze te posten op social media of blogs. Een digitale compactcamera is niet meer nodig. Nadeel aan de iPhone en iPod: je zit vast aan één lens. Oplossing: de iPhone-polarisatiefilter Trygger.

Trygger

Het probleem met de camera van de iPhone en iPod is dat het in bezet is van slechts één lens. Dit zorgt voor een beperking van de mogelijkheden van foto’s maken. De Trygger lens is een oplossing op het probleem. Het idee is simpel: een nieuwe lens om de oude lens, wat ervoor zorgt dat de mogelijkheden van het maken van foto’s uitgebreid wordt. De nieuwe lens, de Trygger, is er in verschillende varianten. Deze gadget is een must wanneer je van plan bent serieuzer foto’s te maken met je telefoon.

Beschikbaar voor iPhone 5

Eind 2012 kondigde de fabrikant al aan met een Trygger versie voor de iPhone 5 te komen. Nu is de gadget ook eindelijk in de webshop verkrijgbaar. De nieuwste versie van de gadget is een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, de Trygger voor de iPhone 4S. De oudere versie was een compleet iPhone-hoesje, de nieuwste versie is eerder een iPhone-onderdeel. Het is een opzetstukje wat gemakkelijk op de iPhone 5 te bevestigen is. De Trygger verbetert het contrast van foto’s en kan weerspiegeling van bijvoorbeeld glas of water verminderen.

In de winkel

De Trygger is te bestellen voor 40 dollar. Dit kan op meerdere sites. De gadget is verkrijgbaar in het zwart en in het wit. De accessoire is ook nog steeds voor de iPhone 4 en voor de iPhone 4S te koop. Wanneer je deze case wil bestellen kost het je 50 dollar.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.