iPad 128GB vanaf 5 februari te koop

Met de komst van de nieuwe iPad later dit jaar zal er ook een versie met 128GB aan opslaggeheugen geïntroduceerd worden. Dat blijkt althans uit een testversie van besturingssysteem iOS 6.1.

Tot op heden hebben de grootste iPhone en iPad 64GB aan opslaggeheugen, maar daar komt dus een extra variant bij. En aangezien versie 6.1 momenteel in de maak is, is de kans groot dat al bij de introductie van de volgende iPad deze variant wordt geïntroduceerd.

Afgelopen weekend deden er ook nog enkele andere geruchten over nieuwe iPads de ronde. Zo zou de volgende 10 inch versie van het apparaat ongeveer hetzelfde uiterlijk als de iPad Mini hebben. Dat betekent ondermeer afgeronde randen en een dunnere rand om het scherm. Ook zou het apparaat dunner en lichter zijn dan zijn voorgangers.

Een nieuw design is geen overbodige luxe: het huidige design wordt al sinds de introductie van de iPad 2 in 2011 gebruikt. Ondertussen zijn er echter al twee nieuwe versies uitgekomen.

Zojuist heeft Apple via een persbericht bekend gemaakt dat de vierde generatie iPad 128GB binnenkort ook verkrijgbaar is. Het model is vanaf aanstaande dinsdag 5 februari verkrijgbaar in de Apple Store en bij Resellers. Voor het Wi-Fi-model betaal je 805 euro. De Wi-Fi+4G-variant kost 935 euro gaan kosten.

Of de iPad al direct in Nederland verkrijgbaar zal zijn wordt niet bekendgemaakt in het persbericht van Apple. Op dit moment is het model nog onvindbaar op Apple’s website en in de online Apple Store, zowel in de Verenigde Staten als daarbuiten.

Begin deze week gingen al geruchten over een ophanden zijnde capaciteitsuitbreiding in het iPad-segment nadat er aanwijzingen voor gevonden werden in nieuwe iOS-beta’s en in iTunes 11.

Bron: onemorething.nl en telegraaf.nl

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.