Innovatie in zonwering dankzij studenten TU Delft

De samenwerking tussen Romazo, de brancheorganisatie voor de zonweringbedrijven en Bucky Lab (TU Delft) levert inspirerende en innovatieve ideeën voor de zonweringsector op. In september dit jaar kregen studenten tijdens een symposium inspiratiecases over nieuwe zonwering producten en technologieën. Innovatie en duurzaamheid waren de sleutelwoorden. In januari 2013 tonen de studenten hun ideeën in een ‘final presentation of the Bucky Lab’.

Zonwering en duurzaamheid

Studenten van de TU Delft zijn gevraagd om na te denken over innovatieve toepassingen en vormen van zonwering. Meer toegepaste kennis is nodig om een bijdrage te leveren aan de duurzaamheid en verblijfswaarde van gebouwen door een flexibel inzetbaar instrument als regelbare zonwering en zonneschermen. Op 25 januari presenteren de studenten hun beste 20 ideeën in ’Why Factory’.

Branchevereniging van zonweringleveranciers

Romazo is dé branchevereniging van zonweringleveranciers en –fabrikanten. In het Bucky Lab en de Bucky Lab-seminars van de TU Delft worden architectuur en bouwkunde op een hoger niveau samengebracht. Een betere plek voor samenwerking en kennisuitwisseling is dus bijna niet te bedenken.

Eerdere tussentijdse presentaties hebben al laten zien dat 25 januari een voor de branche interessante en inspirerende dag wordt. Romazo nodigt van harte alle belangstellenden en in het bijzonder pers uit om de Final Presentation bij te wonen. Gezien het beperkte aantal plaatsen het verzoek om u voor 1 januari aan te melden via info apenstaartje romazo.nl.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Persberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.