Industrieel Reinigen Rotterdam

Industrieel reinigen Rotterdam


Industriëel reinigen

Industriëel reinigen is een specialistisch vak, dat met de grootste zorg moet worden uitgevoerd. In goed overleg wordt met een opdrachtgever een plan van aanpak over de werkzaamheden en werkprogramma’s die daaruit voortvloeien opgesteld. Reinigingsspecialisten van schoonmaakdiensten.eu Rotterdam zorgen voor het verwezelijken van de afgesproken kwaliteit, die aansluit bij de geldende HACCP normen. Reiniging en desinfectie zijn in de (voedingsmiddelen) industrie een essentieel onderdeel van de basisvoorwaarden om kwalitatief hoogstaande en veilige levensmiddelen te produceren.

Wij werken met richtlijnen conform de regelgeving van o.a. de VWA (Voedsel en Waren Autoriteit), zodat er wordt voldaan aan de wettelijke voorschriften. Bij alle werkzaamheden wordt gewerkt met een hygiënehandboek. Hierin staan alle relevante gegevens genoteerd, die voor een optimale werkkwaliteit noodzakelijk zijn zoals werkschema’s, werkinstructies, controlelijsten, omschrijving van de dienstverlening en rapportages. Schoonmaakdiensten Rotterdam is als professioneel schoonmaakbedrijf de sterke partner voor het uitvoeren van al u opdrachten op het gebied van schoonmaakdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak, bouwopruimen en gladheidsbestrijding in Rotterdam.

Schoonmaken is meer dan het legen van een prullenbak of het schoonmaken van vloeren en toiletten. De medewerkers hebben een signaalfunctie en zijn alert op technische storingen, letten op verlichting die uitgeschakeld moet worden en sluiten ramen en deuren af. Schoonmaakdiesten Rotterdam zoekt samen met haar opdrachtgevers naar kostenbesparende oplossingen door de primaire taken te combineren met additionele werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzamelen en plaatsen van serviesgoed in de vaatwasser of kleine interne verhuizingen. Schoonmaakdiesten Rotterdam neemt de totale zorg van het uitbestede werk uit handen en besteedt zeer veel aandacht en tijd aan het begeleiden van haar personeel en het houden van controle op de uitgevoerde werkzaamheden. Periodieke scholing en het volgen van branchegerichte applicatiecursussen stellen ons personeel in staat om voor u het beste resultaat te realiseren.

Voordat er gewerkt gaat worden in een pand dient er in de voorbereidingsfase veel gedaan te worden. Schoonmaakdiensten Rotterdam staat bekend om haar duidelijke offertes, werkprogramma’s en overeenkomsten. Door gebruik te maken van een electronisch meet- en calculatieprogramma wordt de bouwtekening van het betreffende object in kaart gebracht. Hieruit wordt een zeer overzichtelijke opnamestaat geproduceerd waarin alle aspecten binnen het object en de specifieke wensen van de opdrachtgever zijn verwerkt. Ook een gedetailleerde overzichtstekening van het object met de bijbehorende taakkaarten worden toegevoegd aan de offerte. Elke wijziging binnen het object kan direct worden aangepast, zodat er altijd wordt gewerkt conform de meest actuele situatie.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.