IKEA verrast hobbykoks in nieuw seizoen ‘Fix This Kitchen’

Vanaf 27 januari gaat er een nieuw seizoen van `Fix This Kitchen’ van start. IKEA gaat voor het programma langs bij gepassioneerde hobbykoks van wie de keuken dringend aan vervanging toe is. Van scheef hangende keukenkastjes, weigerende apparaten tot een ouderwetse uitstraling. Presentatrice Vivian Reijs en haar team transformeren gedateerde keukens in een droomkeuken van IKEA waar de hobbykoks hun passie naar hartenlust kunnen uitoefenen. Het tweede seizoen is vanaf zondag 27 januari om 17.30 te zien bij SBS6.

De keuken is het middelpunt van het huis. Het is dan ook belangrijk dat dit een fijne plek is om te koken, te eten en de dag door te nemen. In het nieuwe seizoen van Fix This Kitchen schieten IKEA en SBS6 amateurkoks daarom weer te hulp. Gepassioneerde hobbykoks waarvan hun keuken dringend aan vervanging toe is – maar die hier door bepaalde oorzaken nog niet aan toe zijn gekomen – worden verrast met een gloednieuwe keuken van IKEA.

Passie In het programma komen de deelnemers er bij thuiskomst achter dat hun hele keuken is verdwenen. Maar geen paniek: Vivian Reijs en haar team zorgen dat er een compleet nieuwe keuken voor in de plaats komt. De IKEA keuken is afgestemd op de woonsituatie en wensen van de hobbykoks, zodat zij hun passie weer optimaal kunnen uitoefenen. Tijdens de verbouwing van hun keuken krijgen de kandidaten een kookworkshop van Rene Brienen van sterrenrestaurant Brienen aan de Maas. Deze topkok geeft tips bij het koken van de favoriete gerechten van de deelnemers.

Droomkeuken IKEA is sponsor van het programma. Het woonwarenhuis verkoopt een groot assortiment kwaliteitskeukens. “Na het succes van vorig jaar kijken we uit naar de start van het tweede seizoen van Fix This Kitchen. Wij zien de keuken als het hart van het huis en helpen mensen om op een betaalbare manier hun droomkeuken te realiseren. Welke woonsituatie, stijl of behoeftes je ook hebt. Dit programma is een prachtige manier om dat te laten zien”, aldus Mark Ogertschnig, Corporate Communication Manager IKEA Nederland.

Bron: Nieuwsbank.nl

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.