Ik Spreek Pools: taalcursus Pools op iPhone en iPad

Hoe kun je Pools leren?

Als je een taal wilt spreken, moet je proberen te “denken” in deze taal, je gedachten rechtstreeks te uiten zonder dat je het eerst vertaalt vanuit het Nederlands. Om te kunnen denken in het Pools moet je niet alleen over voldoende basiswoorden beschikken, maar met deze woorden moet je ook automatisch zinnen kunnen vormen.

Het belangrijkste is dat je goed en duidelijk kunt communiceren in het Pools. Voor velen is het namelijk niet het allerbelangrijkste om alle regels van de grammatica te kennen, of een perfect geschreven brief te schrijven. Hoe kun je het beste de taal leren spreken? De methode “Automatisch Pools leren” houdt in dat je veel gaat luisteren, minimaal 30 min. per dag. De Apps op iPad en iPhone bevatten zinnen en vragen in het Pools. Je hoort een zin, daarna heb je een aantal seconden om de zin uit te spreken. Daarna hoor je de vertaling in het Nederlands. Door veel luisteren en herhalen leer je al snel de basis van de Poolse taal!

Het systeem ‘Automatisch Pools leren’ geeft je de gelegenheid om Poolse woorden, zinnen en complete verhaallijnen te lezen en te beluisteren, wanneer je wilt, waar je wilt en hoeveel je maar wilt. Omdat alle lessen lokaal zijn opgeslagen, kun je zelfs zonder het internet de cursus volgen, bijvoorbeeld in de bus, vliegtuig of op een wandeling.

Een leuke en praktijkgerichte manier om Pools te leren. Informatie:  www.poolsonline.nl

‘Leer Pools op je iPhone of iPad  met de Ik Spreek Pools App met onze methode Automatisch Pools Leren.’

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.