Ik heb het gevoel dat ik mijn baan kwijt raak

Ik krijg de laatste tijd negatieve signalen van mijn leidinggevende. Ik weet al een tijd dat het niet goed gaat met ons bedrijf maar die signalen geven mij nu echt het gevoel dat het mis gaat. Maar wanneer ik mijn leidinggevende hier direct op aanspreek dan ontkent hij in alle toon aarden. Is het nu misschien verstandig om eens contact met een loopbaan coach op te nemen?

Het is wel heel jammer dat ik mij zo onzeker voel, want het bedrijf waar ik werk is eigenlijk altijd een topwerkgever geweest. Het salaris was goed en de werkdruk was groot genoeg om interessant te zijn maar er was ook weer genoeg ruimte om ontspannen je ding te kunnen doen. Ik heb eens op internet gekeken naar LoopbaanCoaching en een paar interessante sites gevonden. Deze site geven aan dat het in mijn situatie toch wel verstandig is om niet te veel af te wachten. Het schijnt makkelijker te zijn om een baan te vinden wanneer je uit eigen beweging opzoek gaat dan wanneer je gedwongen in een outplacementtraject terecht komt.

Ik las bij Coach Amsterdam dat ik beter actief opzoek naar een nieuwe baan gaan. Zodat Ik ga mij in ieder geval kan voorbereiden. Wanneer ik dan het ‘slechte’ nieuws te horen krijg dan ben ik voorbereid en kan direct mij stappen nemen.

 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.