Ik heb geen tijd

Een van de meest gehoorde kreten is “Ik heb geen tijd”. De vraag is echter of dat ook waar is, of dat het slechts een gevoel is. Soms voelt het alsof je altijd druk bent en er altijd iets moet. Dat je nauwelijks nog tijd voor jezelf hebt en altijd maar in de weer bent. Maar is de realiteit ook echt zo of is het slechts een gevoel van drukte?

Tijd hanteren
Bij Coach Almere leer je hoe time management werkt. Je leert jouw tijd te hanteren. Door letterlijk te kijken naar wat je doet, hoeveel tijd dat kost en waarom je aan andere dingen niet toe komt. Kan het ook anders? Dat is de centrale vraag. Hoe kan ik mijn tijd zo indelen dat ik alles kan doen wat ik nu al doe en toch tijd overhoud om dingen te doen, waarvan ik nu het idee heb dat ik er niet aan toekom? Time management leert je anders omgaan met tijd, met afspraken en verplichtingen en anders te kijken naar bezigheden. Het ondersteunt je om nieuwe dingen aan te pakken. Bijvoorbeeld om een opleiding te gaan volgen waar ogenschijnlijk geen tijd voor is. Of om alles anders aan te pakken, waardoor er tijd vrij komt voor sport of een gezellig avondje met jouw partner of met vrienden. Pas als je werkt vanuit dit principe zul je zien hoeveel tijd er, ondanks alle bezigheden, over blijft om te besteden aan activiteiten of toekomstgerichte ontwikkeling.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.