Hyundai i20 1.2i 5-deurs i-Motion met 1.000 euro korting

Veel gezinnen met huisdieren en/of kinderen zijn op zoek naar een ruime gezin auto waarin de kinderen veilig zitten. Maar ruimte en veiligheid hoeft niet ten koste te gaan  van het uiterlijk van uw nieuwe auto. Samen met 3 kinderen in een kleine auto is natuurlijk ook geen optie.

U kunt tegenwoordig uw gezin vervoeren in een stijlvolle, moderne auto met alle ruimte en extra veiligheidsmaatregelen die uw reis zo soepel mogelijk zal laten verlopen. We hebben het over de nieuwe, stoere Hyundai i20, nu verkrijgbaaar met een unieke aanbieding op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com.

Wat zijn de voordelen van een grotere auto kopen?

Grotere auto’s worden vaak geassocieerd met veel onkosten, terwijl dat eigenlijk helemaal niet zo is. Vooral met de nieuwe Hyundai i20 rijdt u niet alleen comfortabel maar bovendien ook erg goedkoop. Deze auto biedt voldoende ruimte voor een groot gezin zonder meteen een vermogen aan wegenbelasting te kosten. De Hyundai i20 weegt slechts 935kg, dat is te vergelijken met het gewicht van een kleinere auto. In vergelijking met een standaard personenauto bent u ruim 300 euro jaarlijks voordeliger uit aan belasting. Ruim en luxe rijden hoeft dus niet per se duur te zijn. Bovendien krijgt u nu ook nog een flinke korting als u de Hyundai i20 koopt op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com: U krijgt 1.000 euro korting op uw nieuwe aankoop.

Wat moet ik met mijn huidige auto doen?

U heeft waarschijnlijk op dit moment nog een huidige auto die aan vervanging toe is, daar hoeft zich geen zorgen over te maken. Laat uw huidige auto niet in de weg zitten van uw nieuwe aankoop. U kunt uw occasion verkopen op de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl, na het aanmelden krijgt u al binnen 48 uur een bod van een occasion inkoper. Bij de sleuteloverdracht zal de auto inkoper u contant uitbetalen.

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.