Hoe vind ik werk

Ik ben nu voor het eerst in mijn leven opzoek naar een echte baan. Ja ik heb natuurlijk al wat werkervaring maar ik wil nu eens echt werk van mijn carrière maken en het nu heel serieus aan gaan pakken maar hoe die ik dat nu eigenlijk?

Veel mensen gaan de mist in hij het zoeken naar werk dat zij eigenlijk geen goed beeld hebben van wat zij nou echt willen. Ze hebben wel een idee maar dat idee wordt meestal meer bepaald door werk dat ze hiervoor al eens gedaan hebben dan dat zij een echt goed gestructureerd beel hebben van wie zij zelf zijn, wat ze kunnen maar vooral wat ze nou echt zouden willen.

Weet je wat je wil dan kan het grote schiften beginnen. het is namelijk belangrijk om een focus te hebben op wat je doet. Bepaal je niet waar jij je op gaat focussen dan is de kans dat je een baan vindt wel iets groter maar of dit dan ook direct de baan is waar jij je lekker bij voelt is maar de vraag.

Focussen kun je zien net als die dag dat je je nieuwe auto hebt besteld. De verkoper beaamde nog dat het zo’n lekker exclusief modelletje is. Maar op het moment dat je twee straten verderop rijdt, rijd je letterlijk tegen het zelfde model aan.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.