Hoe raak ik mijn auto kwijt?

Een auto kun je op verschillende manieren van de hand doen. Je kunt deze te koop aanbieden op internet. Hierbij kun je denken aan sites als Marktplaats of andere websites waar je een advertentie kunt plaatsen met daarin het bericht dat je je auto te koop hebt staan. Waarschijnlijk zul je redelijk snel een aantal reacties krijgen van mensen die belangstelling hebben voor jouw auto.
Andere mogelijkheden zijn het plakken van een te koop briefje aan je auto. Dit heb je naar alle waarschijnlijkheid wel eens gezien. Dit kan ook een effectieve manier zijn om je auto kwijt te spelen voor een gewenst bedrag. Daarnaast heb je natuurlijk de krant. Hier kun je zoekertjes in plaatsen en ook dan is het wachten op respons.

Een sloopauto kwijtraken
Een sloopauto kun je ook te koop aanbieden op het internet, maar deze kun je beter aanbieden aan een sloperij. Een autosloperij heeft namelijk altijd wel belang bij een sloopauto. Voor misschien honderd tot soms wel enkele duizenden euro’s kun je je sloopauto verhandelen aan een sloperij. De prijs hangt af van de staat van de auto en het merk.

Een sloopauto van het merk Lada zal minder geld opleveren dan een sloopauto van het merk Ferrari. Hoewel ook dat kan verschillen. Stel dat je een Lada aanlevert die nog in redelijke staat is, dan kun je er best nog wat geld voor vangen. Een schade auto die nog in redelijke staat is zal het meeste geld opleveren.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.