Hoe kan ik mijn medewerkers helpen?

Het gaat aal een tijd niet goed met mijn bedrijf. Na jaren zie ik de verkopen voor het eerst teruglopen. De omzet daalt en de kosten stijgen in een rap tempo. Ik heb het nu al een hele tijd uit weten te zingen en heb al die tijd kunnen teren op mijn aangelegde reserves maar ik zie begin nu toch echt in dat het nu bijna afgelopen is, het spel is uit. Ik vraag mij af wanneer het voor mij het beste moment is om mijn medewerkers in te lichten? En zoudenmijn mensen openstaan voorloopbaancoaching of loopbaanbegeleiding?

Ik vind dit is zo moeilijk. Jaren lang heb je je rug recht gehouden en nu wil je helemaal niet laten merken dat het niet goed gaat. Ik zie er tegen op om het tegen de mensen om ij heen te moeten vertellen, zoals familie, collega’s en al helemaal tegen mijn medewerkers. Maar mijn medewerkers hebben hier eigenlijk toch wel het recht om te weten wat er gaande is. Ik voel mij wel verplicht om hun na al die jaren dat zij  zich voor mij hebben ingezet goed te informeren maar waar begin ik…..

Mijn bedrijf is in Almere gevestigd dus ga ik dus opzoek naar een almeerse loopbaancoach.  Ik heb informatie ingewonnen over eventuele trajecten. Ik heb een goed beeld van de mogelijkheden maar weet nog niet zeker welke keuze ik ga nemen. De keuze zal vallen tussen koersen-onderzoek of volledig outplacement trajecten. Ik zal eens met een loopbaancoach gaan overleggen wat deze denkt dat voor mijn team het beste is

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.