Hoe Je Een E-Mail Lijst Kunt Opbouwen Voor Je LR International Netwerk Marketing Business

Je bent waarschijnlijk het aloude gezegde “Het geld zit in de lijst” weleens tegengekomen en dat is zeker waar; maar niet in élke lijst! Het geld zit in de lijst die je zelf hebt opgebouwd, niet in de lijst die je hebt gekocht van een bedrijf dat MLM leads verkoopt. Nogmaals, wanneer ik het heb over een lijst die je zelf hebt opgebouwd, heb ik het niet over een lijst met e-mailadressen die je hebt verzameld op Facebook en overal elders online.
Ik heb het dan over een lijst met namen en e-mailadressen van mensen die hebben toegestaan dat je contact met ze opneemt. En daar wordt het lastig.

Hoe ga je dus te werk met het opbouwen van een gerichte e-maillijst voor je LR International netwerk marketing business?

Het eerste dat je nodig hebt is een inschrijvingsformulier om de contactgegevens van je prospects te verzamelen (meestal een naam en een e-mailadres). De uitdaging zit hem hier in waar die te plaatsen. Wanneer je al een marketing blog of website voor jouw LR International netwerk marketing business hebt, kan je jouw inschrijvingsformulier daar plaatsen. Zorg ervoor dat het goed zichtbaar is zodat je bezoekers geen moeite hoeven te doen om het te vinden. Je kunt het aanpassen met kleuren en animaties.
Wanneer je geen blog of website voor jouw LR International MLM business hebt (wat een ontzettend slecht idee is overigens), kan je jouw inschrijvingsformulier op een datacapture pagina plaatsen (vaak squeeze page of lead capture page genaamd).

Het tweede dat je nodig hebt is een autoresponder. Je zult dit erg nuttig gaan vinden om je e-maillijst te beheren en natuurlijk bij de opvolging. Het verzamelt de contactgegevens van je prospects en zendt ze automatisch een vooraf ingestelde e-mailboodschap. Je kunt dan je e-mails in de autoresponder uploaden en een uitvoeringsschema opstellen, zodat je autoresponder prospects kan verzamelen en ze automatisch e-mails kan sturen.

Als derde heb je een aantrekkelijk bod nodig om in ruil te geven voor de contactgegevens van je prospects. Dit kan een gratis rapport zijn of een eBook over een onderwerp, dat gerelateerd is aan de voordelen van jouw LR International producten. Zaken als schoonheidstips zijn prima. Maak het alleen zo aantrekkelijk mogelijk.

Als laatste; drijf verkeer naar je lead capture pagina, LR International marketing blog of website. Er zijn veel methoden die je hiervoor kunt gebruiken; zoals video marketing, betaal-per-klik adverteren en sociale media marketing.

Leer vandaag nog hoe je jouw LR International Downline explosief gaat laten groeien.
Meldt je nu direct aan voor de gratis MLM Insider Succes Training. De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.