Het voorspel voor de seks: tips om lustgevoelens op te wekken

Nu je een hele serie voorspel technieken hebt kunnen lezen, zal ik je enkele tips geven die je beter wel of beter niet kunt doen bij het voorspel.

Kus haar altijd eerst. Niet direct naar haar clitoris haasten, want dan geef je haar het gevoel een hoer te zijn. Kussen is de beste manier om haar bloed sneller te laten stromen. Kus haar dus lang en gepassioneerd. Tong met haar of knabbel en zuig lichtjes op haar lippen. Hou haar gezicht in je handen en speel met haar haar…met andere woorden: ben romantisch!

Fluister lieve dingen. Ja het werk echt. Vrouwen houden ervan om te horen hoe sexy ze zijn en hoe zeer ze je opwinden.

Zet haar zeker niet onder druk. Tenzij ze het dominantie spel leuk vind zal het geven van bevelen haar niet opwinden. Pak de tijd en jullie beiden zullen van het moment genieten.

Let op de tong! Tongen is lekker maar steek je tong niet zo ver in haar mond dat ze moet kokhalzen!

Geen zuigzoenen! Dit is de middelbare school niet! Kus, lik en streel haar nek, maar laat geen sporen na.

Streel met je tong haar oren. Vertrouw op deze tip. Deze werkt namelijk altijd!

Pak de tijd om haar van haar kleding te ontdoen. Ga niet haasten en proberen de klok te verslaan om maar zo snel mogelijk haar van haar kleding te ontdoen. Vrouwen houden ervan om een beetje geplaagd te worden, net zoals mannen. Ga met je vingers over haar huid en spendeer wat extra tijd aan haar achterste.

Geen bijten in de tepel van de vrouw. Zoals ik reeds eerder aan heb gegeven is er een foute en een goede manier van het behandelen van de borsten van de vrouw. Het kauwen en zuigen zijn zeker geen opwindende handelingen voor de vrouw en zijn zelfs pijnlijk. Onthoud ook dat veel vrouwen gevoelig zijn als het gaat over hun borsten. Ben dus complimenteus. Zelfs als ze maar kleine borsten heeft zul je complimentjes moeten geven.

Ga vaak naar beneden. Vrouwen houden hier wel van, maar alleen als je het op de juiste manier doet. Je zult opgewonden moeten zijn als je dit doet (ben je niet opgewonden, dan zul je het haar ook niet maken). Start met je vingers en neem het gelijdelijk over met je tong. Concentreer je op het hele vagina gebied en niet slechts de clit. Ben gevarieerd… dus niet slechts je vinger in haar vagina steken en een beetje op en neer bewegen. Je andere hand kun je gebruiken om haar middel, haar kont of haar borsten te strelen. Let ook op je gezichtsbeharing en lange scherpe nagels die haar pijn kunnen doen.

Let ook goed op wanneer je niet naar beneden moet gaan! Ze zal je waarschijnlijk wel laten weten wanneer het haar periode is, maar let op sporen van tampons. Die zeggen genoeg. Natuurlijk is het zo dat sommige mannen van orale seks houden tijdens deze tijd van de maand, maar dat is een beslissing die je zelf moet maken…en ook zij!

Geen vuisten! Misschien houd ze van zulke dingen, maar ga nooit ergens van uit bij een vrouw als het op seks aan komt. Zeker bij zo iets.

Ga voorzichtig te werk bij het pijpen. Als het jou beurt is een pijpbeurt te krijgen, onthoudt dan de volgende dingen:

– De meeste vrouwen houden er niet van als je ze bij hun haren pakt en hun hoofd in de richting van je penis beweegd.
– Ram je penis niet als een stormram in de keel van haar
– Laat haar weten als je op het punt van orgasme staat. Ja, vele vrouwen willen je zaad best doorslikken…maar geef haar de keuze van doorslikken of niet. Het zelfde geld voor het deponeren van je zaad op haar gezicht of in haar haren.

Heb je eens zin in een spannend avontuurtje? Probeer dan eens een lustopwekkend middel. Het is gebleken dat dit voor velen een nieuwe dimensie aan de seks heeft gegeven. Iedereen heeft wel eens van Spaanse Vlieg gehoord. Hier zijn echter vele nepvarianten van te krijgen of slappe aftreksels van het origineel. In Nederland is echter nog een variant van Spaanse vlieg te krijgen die niet onder doet voor het origineel. Hou je daarbij bij vertrouwde leveranciers, zoals die van Echte Spaanse Vlieg.

Gebruik speelgoed met discreeti. Als het snel loopt zul je niet de tijd willen nemen om de dildo erbij te pakken. Op dit punt kan ze er de voorkeur aan geven direct voor het echte werk te gaan. Aan de andere kant houden vele vrouwen er van gestimuleerd te worden met vibrators en andere speeltjes. Hier geld ook weer dat het een beslissing moet zijn die van twee kanten komt.

 

Dit bericht is geplaatst in Relatie en Familie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.