Het voorjaar staat weer voor de deur: een luchtig overhemd is perfect om te dragen

Met het voorjaar dat weer voor de deur staat beginnen veel mensen langzaamaan weer aan een luchtige kledingstijl te denken: niet langer meer voordat de dikke truien, handschoenen en sjaals weer kunnen worden opgeborgen – maar wat moeten we dit jaar gaan dragen?

Wanneer de eerste zonnestralen ons land binnendringen lijkt een groot deel van ons land weer te ontwaken als het gaat om mode – hebben we ons maandenlang verscholen in grote winterjassen, het is nu weer tijd om te kijken naar kleding die ons echt leuker maakt.

T-shirts

Uiteraard is het eerste waar veel mensen aan denken het dragen van t-shirts; het ultieme kledingstuk voor in het voorjaar en de zomer. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleure die je maar zou wensen, met grote, kleine, creatieve of strakke prints. Een t-shirt is daarom de basis voor alle kleding tijdens zonnige dagen.

Slimfit overhemden

Maar daarbij zou je graag eens iets anders willen dragen. Niet alleen om het compleet te maken, maar ook om iets meer stijl aan dat basic t-shirt toe te voegen. Een slimfit overhemd kan daarbij de perfecte toevoeging zijn aan je kledingstijl – de strak gesneden shirts passen erg goed bij het zomerse weer, doordat ze perfect passend zijn hebben ze een uitstraling die daar goed bij aansluit.

De Italiaanse overhemden worden uitgevoerd in een slimfit om zo de uitstraling neer te zetten zoals alleen de ontwerpers kunnen uit het land van de mode. Ze moeten dan ook bovenaan je verlanglijstje staan voor het voorjaar dat nu echt voor de deur staat!

Over Camizza

Camizza is een Nederlands modelabel, opgericht in 2010, met een grote voorliefde voor de Italiaanse stijl. “Made in Italy” is voor ons geen loze kreet, maar een zeer bewuste keuze voor kwaliteit, stijl en elegantie.
De overhemden worden met grote zorg uitsluitend in Italie (bij modestad Milaan) met de hand vervaardigd.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.