Het verlagen of stopzetten van partneralimentatie

Misbruik van partneralimentatie

Partneralimentie is een noodzakelijk kwaad, net zoals vele andere Nederlanders betaalt u ook niet graag voor het onderhoud van uw ex-partner. Des te vervelender is de situatie als u een vermoeden heeft dat er door uw ex-partner misbruik van de partneralimentatie wordt gemaakt. Nu kunt u bij het vermoeden van misbruik meteen de alimentatie verlagen of stopzetten, dit is echter wel ten sterkste af te raden. In het geval van het stopzetten of verlagen van de partneralimentatie zult sterke argumenten of bewijzen moeten hebben om in uw recht te staan. De rechter zal u immers niet op uw woord geloven als u aangeeft dat er misbruik in het spel is. Kunt u door middel van bewijzen aantonen dat u in uw recht staat dan is er een reële kans dat u minder of zelfs helemaal kunt gaan stoppen met het betalen van partneralimentatie.

Active CSI is een detective en recherchebureau dat u kan helpen om uw vermoedens te bevestigen. Doordat ons bureau is erkend door justitie en de politie worden onze onderzoeken als bewijsmateriaal geaccepteerd, in veel gevallen komt het zelfs nooit tot een confrontatie in de rechtbank. Nadat wij uw ex-partner hebben geconfronteerd met het sterke bewijsmateriaal zal deze ook inzien dat een rechtsgang zinloos is en wordt er dan vaak al een overeenstemming bereikt.

Wat kunt u doen bij een vermoeden bij misbruik van partneralimentatie

Heeft u een vermoeden dat uw ex-partner misbruik van de partnerlimentatie maakt dan kan Active CSI een onderzoek voor u instellen. Wij doen dit door middel van een aantal fases. Zo zullen wij proberen aan te tonen dat uw ex-partner samenwoont, een gemeenschappelijke huishouding erop na houd of een affectieve en verzorgende relatie met een nieuwe partner heeft. Active CSI heeft een bijna honderd procent score in het verlagen of stopzetten van de partneralimentatie nadat er een onderzoek is uitgevoerd. Ons bureau kan ook u helpen de onrechtmatige situatie aan te pakken.

Meer informatie over een onderzoek na misbruik van de partneralimentatie

Zoals u heeft kunnen lezen kan Active CSI u helpen het onrechtmatige en machteloze gevoel weg te nemen. Ook u hoeft niet onnodig uw ex-partner te voorzien van een extra inkomsten als dit niet terecht is. Active CSI voert gedegen onderzoek uit en informeert u over voortgang, een goed contact met de klant is belangrijk voor ons. Wij willen u graag helpen het misbruik van uw hard verdiende

geld te stoppen zodat ook u weer een nieuw leven kunt gaan opbouwen. Vult u voor meer informatie het onderstaande contactformulier in, ook kunt u telefonisch één van onze medewerkers

bereiken op het nummer 033 299 00 80

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.