Het telefoonnummer van de Belastingdienst vinden

De Belastingdienst is sinds jaar en dag te bereiken via de BelastingTelefoon. Via dit gratis nummer kunt u al uw vragen over de blauwe envelop en alle andere zaken daaromheen kwijt. Het personeel van de Belastingdienst zit vervolgens klaar om al uw vragen op deskundige wijze te beantwoorden.

Voorlichting nummer

De overheid doet veel aan voorlichting om zaken bij burgers duidelijk te krijgen. Echter is het telefoonnummer van de Belastingdienst nog steeds niet bij iedereen honderd procent duidelijk. Veel mensen zoeken daarom via internet naar het nummer van de BelastingTelefoon. Vaak met succes gelukkig, al is www.belastingdienst.nl niet even duidelijk met het vertonen van het nummer. Het nummer is wel terug te vinden in de zoekresultaten, maar zodra je op de website van de Belastingdienst komt is het telefoonnummer verdwenen en nergens te vinden.

Website over het telefoonnummer

Daarom is er een nieuw initiatief die het telefoonnummer van de Belastingdienst met koeienletters aan de gebruiker toont om de Belastingdienst een hak te zetten. Misschien wordt het dan duidelijk dat het nummer van hen helemaal niet zo makkelijk te vinden is en gaan ze er wat aan doen!

Zet ‘m op Belastingdienst!

Tot die tijd kunnen mensen terecht op telefoonnummerbelastingdienst.nl om snel contact op te kunnen nemen met de Belastingdienst. We hopen dat u uw Belastingvraagstuk met succes beantwoord krijgt!

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.