Het oranje overhemd van Paul de Leeuw in Langs de Leeuw

Op zaterdagavond heeft Paul de Leeuw met zijn uitzendingen van Langs de Leeuw meer dan een miljoen kijkers. Na het bekendmaken van het aftreden van Koningin Beatrix bedacht Paul de Leeuw een nieuwe rubriek: Voor u Majesteit. Een item in Langs de Leeuw waar Nederlanders een ludieke dankboodschap kunnen uitspreken aan koningin Beatrix. Speciaal voor die rubriek draagt Paul de Leeuw in de maand april een stijlvol oranje overhemd van ShirtsofHolland.

De overhemden van ShirtsofHolland op TV

Paul de Leeuw draagt dus tijdens de uitzendingen van Langs de Leeuw een oranje overhemd van ShirtsofHolland. Maar dat is niet de primeur van de stijlvolle oranje overhemden op TV. Eerder al was meneer Cheung uit het tv-programma Ik Hou Van Holland in de oranje overhemden te zien.

Waar kan ik het overhemd van Paul de Leeuw kopen?

Het overhemd dat Paul de Leeuw draagt in Langs de Leeuw is te koop op ShirtsofHolland.com. Paul de Leeuw zelf draagt gezien zijn postuur een maat XXL. De overhemden zijn allemaal licht getailleerd, zijn van 100% katoen, hebben oranje knoopsgaten. Verder zijn de overhemden voorzien van een geborduurde leeuw en een rood-wit-blauwe bies in de boord. Alle bestelling worden dezelfde dag nog op de post gedaan en zijn dus al de volgende dag in huis. Altijd geldt: ruilen is altijd mogelijk en niet goed geld terug.

Dus klik hier als je net als Paul de Leeuw in een stijlvol oranje overhemd de kroning van Willem Alexander wil vieren.

 

het oranje overhemd van Paul de Leeuw

Het overhemd van Paul de Leeuw

 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.