Haal meer uit uw woning!

Veel woningen hebben een ruimte of kamer die weinig toevoegt aan het huis. Vaak wordt deze gebruikt als opbergkamer waar eens per jaar naar gekeken wordt. Zonde van de ruimte want met een dakkapel veranderd u deze ruimte tot een prachtige slaap of studeerkamer.

Belangrijkste redenen

Tegenwoordig zijn ze niet meer uit het straatbeeld weg te denken, de dakkapellen. Veel consumenten kiezen voor een verbouwing van hun woning omdat een verhuizen simpelweg in deze tijd een lastige financiële opgave is.
Het belangrijkste voordeel van een dakkapel is de extra woonruimte die er mee gecreëerd wordt. Daarnaast brengt een dakkapel extra lichtinval in een woning. Oude vervallen kamers komen weer totaal tot leven. Zo kunt u de kamer inrichten als studiekamer, slaapkamer of gastenverblijf. Zeer handig dus!

Niet geheel onbelangrijk is dat de woningwaarde zal stijgen bij het plaatsen van een dakkapel.

Soorten dakkapellen

Er zijn vele verschillende soorten dakkapellen. Vraag daarom altijd bij meerdere bedrijven een dakkapel offerte aan om zo goed te vergelijken. Grofweg zijn er de volgende soorten:

  • Kunststof dakkapel
  • Houten dakkapel
  • Prefab dakkapel
  • Maatwerk dakkapel
  • Traditionele dakkapel

Bovenstaande dakkapellen hebben allemaal hun eigen eigenschappen en voor- of nadelen. Vraag voor meer informatie een specialist bij u uit de buurt.

Voordeel kunststof kozijn

De reden waarvoor kunststof kozijnen word toegepast in een dakkapel is dat het vrijwel onderhoudsvrij is en er niet geschilderd hoeft te worden en je dus ook niet het dak op hoeft.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.