Gratis een artikel plaatsen via artikel marketing

Sinds Google.nl is opgericht en bekend is geworden is er een heel nieuw vakgebied ontstaan in de internetbranche, namelijk zoekmachine optimalisatie. Bij deze techniek probeert een internetprofessional een site zowel intern als extern zo goed mogelijk in te richten om hoog te ranken in Google en zo veel bezoekers, en dus geld binnen te halen.

Artikel marketing

Er zijn verschillende manieren om een site te optimaliseren voor Google, maar één van die manieren is artikel marketing. Bij deze methode gaat men een uniek artikel plaatsen op speciaal daarvoor ingerichte blogs, met links er in, waarna deze website automatisch en snel enkele backlinks krijgt. Deze artikels kunnen in combinatie met andere typen links naar de website een leuk linkprofiel opleveren, wat er voor zorgt dat de website hoger komt te staan in Google.

SEO artikelen verspreiden

Artikels plaatsen en verspreiden is de laatste jaren steeds populairder geworden, omdat het huidige algoritme van Google voorkeur geeft aan links binnen een tekst. Bovendien is het heel makkelijk en goedkoop om artikelen te schrijven, en zijn artikel marketing website bovendien vaak gratis beschikbaar.

Voorbeelden van sites

Enkele van deze sites waar je gratis een SEO artikel kunt plaatsen zijn www.articulus.nl, www.trendup.nl en www.artikelmarketing.net. Hoe meer er van deze sites zijn des te beter, want dat betekent dat er meer plekken en IP-adressen zijn waarvandaan je een link zou kunnen krijgen naar je website. Kortom, een SEO artikel plaatsen kan een leuke manier zijn om het aantal backlinks naar uw site op te krikken. 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.