Goede voornemens voor 2013: meer feestjes geven!

Het nieuwe jaar is aangebroken, 2013 is het alweer, en dat is reden voor een groot deel van Nederland om voor zichzelf de nodige goede voornemens op te stellen. Vaak draait dit om voor de hand liggende dingen als ‘vaker gaan sporten’, maar het is ook verstandig om doelen te stellen die we tijdens onze vrije tijd kunnen invullen: feestjes organiseren bijvoorbeeld.

Om er een leuk jaar van te maken hebben we niet alleen voornemens nodig waar we hard voor moeten werken. Ook de ‘beloningen’ voor onszelf zijn daarbij belangrijk – zo kunnen we aan de ene kant werk verzetten en uitzien naar ontspanning. Met het geven van een leuk feestje voor bijvoorbeeld vrienden en kennissen kunt u dit gemakkelijk realiseren; een dj inhuren, een geschikte ruimte zoeken, en uitnodigen maar!

Hoeft niet veel te kosten!

Door de moeilijke economische tijd dreigen we veel te besparen op de dingen die we in onze vrije tijd doen. Om het jaar zo leuk mogelijk te maken moet u proberen dat vooral niet te doen – blijf ook genieten, ondanks de lastige tijd. Een feestje organiseren hoeft overigens ook niet veel te kosten. Wanneer u creatief bent en veel dingen zelf oppakt is een dj boeken en een locatie huren het enige dat u hoeft te doen. Probeer bijvoorbeeld ook om vrienden er bij te betrekken, zij kunnen zaken oppakken waarvoor u anders mensen voor zou moeten inhuren. Bespaar daarmee de nodige kosten uit en een feest geven kan met ieder budget!

Door de goede voornemens ook op de vrije tijd te betrekken maakt u uw jaar zoveel leuker. Werk hard aan uw andere persoonlijke doelen, maar vergeet uzelf niet te belonen!

Over LA DJ’s

L.A. DJ’s is een DJ-collectief dat bestaat uit jonge talentvolle DJ’s, die zich al jaren in de branche bewezen hebben.

We draaien een hippe afwisseling tussen bekende en onbekende nummers. Representativiteit en klantgerichtheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.