Goede voornemens voor 2013: betere koffie drinken!

Met het aanbreken van het nieuwe jaar stellen veel mensen goede voornemens op, een aantal doelen waarmee 2013 een mooi jaar moet worden. Als aanvulling daarop zou u voor uzelf moeten stellen betere koffie te gaan drinken – nog te vaak drinken mensen koffie van een matige kwaliteit, terwijl er zoveel heerlijke koffie te vinden is. Met goede kwaliteit espresso koffiebonen begint uw dag zoveel beter.

Op 1 januari nemen veel mensen zich voor het dit jaar anders te gaan doen; er worden persoonlijke doelen gesteld (stoppen met roken, vaker naar de sportschool gaan, die ene hobby weer oppakken etc) en ook de zakelijke ontwikkeling wordt niet vergeten (doorgroeien naar een hogere functie, solliciteren op die vacature). Jammer is het wel dat een groot deel van die groep vergeet om zichzelf ook te belonen – de dingen die het leven prettiger maken worden vaak vergeten in de goede voornemens.

Betere koffie

Een goed voorbeeld daarvan is de koffie die we gezamenlijk iedere ochtend drinken. We staan ermee op, en veel mensen drinken de dag door meerdere koppen, maar nog te vaak leveren we in op de kwaliteit. Goede koffiebonen kopen zorgt ervoor dat u de dag met een goed gevoel kunt beginnen – ook verderop de werkdag kunt u uzelf nog belonen met een heerlijke kop koffie. Naast alle goede voornemens is dat dus een gemakkelijke manier om uw leven aangenamer te maken in dit nieuwe jaar!

Over DeKoffieboon.be

Koffie en koffiebonen kopen doe je snel en voordelig bij dekoffieboon.be

Ontdek ons uitgebreid gamma aan gemalen koffie en espresso koffiebonen van diverse bekende nationale en internationale merken. Zo zijn hebben wij in ons gamma : douwe egberts, lavazza, illy, kimbo, segafedo, piu, rombouts, miko, chess… en nog vele andere.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.