Gladheidsbestrijding Rotterdam

Gladheidbestrijding


De gemeente moet ervoor zorgen dat wegen zo goed mogelijk begaanbaar worden gehouden. Wij houden de ingangen van huizen, kantoren en openbare gebouwen schoon en ijsvrij.  Gladheid bestrijding: Als er gestrooid moet worden is een ploeg van 10 ervaren medewerkers bezig met strooien en schoonhouden van opritten en parkeerplaatsen van bedrijven en instellingen.

Strooien helpt niet altijd

Hoewel we ons uiterste best doen, kunnen we niet garanderen dat het nergens in uw gemeente glad is. De strooiwagens kunnen immers niet overal tegelijk zijn. Bovendien zorgt alleen strooien er niet voor dat de gladheid verdwijnt. Hoe meer verkeer er over het zout rijdt, hoe sneller de sneeuw- / ijslaag verdwijnt. Verder werkt strooien ook niet goed als de temperatuur te laag wordt. Als het meer dan acht graden vriest, werkt het zout / pekel niet meer optimaal.

De stoep schoonhouden doen wij voor u

Ook voor de inwoners is een taak weggelegd: zij worden geacht zelf de stoep voor hun eigen huis schoon te houden of het te laten uitvoeren door www. schoonmaakdiensten.eu te Rotterdam.

Wie bepaalt of er gestrooid wordt?

De gladheidbestrijding wordt uitgevoerd volgens een vooraf vastgesteld gladheidbestrijdingsplan. Zodra er een melding van de provincie binnenkomt dat het glad wordt, onderneemt schoonmaakdiensten Rotterdam actie. De klant beoordeelt of er in zijn grondgebied gestrooid moet worden (eventueel na bezoek van kritische locaties) en roept de strooiploegen op. De drie strooiauto’s en de schoonmaakploegen gaan binnen 60 minuten aan de gang om de gladheid de baas te blijven

Wanneer u belangstelling heeft informeren wij u graag over onze mogelijkheden.

www.schoonmaakdiensten.eu

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.