Gevelreiniging Rotterdam

Gevelreiniging

gevelreinigingHet reinigen van de gevel is een relatief eenvoudige manier om uw gevel weer het uiterlijk te geven die het verdient. Afhankelijk van de vervuiling van de gevel reinigen wij of met heet water onder hoge druk, of door middel van vochtstralen.

Persoonlijk advies

Beide technieken zijn volkomen milieuvriendelijk en verantwoord. Onze specialist adviseert u ter plaatse over de beste methode en aanpak voor uw gevel.

  • Reinigen met heet water onder hoge druk
  • Reinigen door middel van vochtstralen

 

Reinigen met heet water onder hoge druk

Afhankelijk van de mate van vervuiling reinigen wij de gevel met of zonder reinigingsmiddel. Als het vuil gemakkelijk loslaat en oplost in water, volstaat reinigen met heet water onder hoge druk. Is het vuil hardnekkiger, maar wel met water oplosbaar, dan voegen we een milieuvriendelijk reinigingsmiddel toe aan het water.

Schone gevel

Het resultaat van reinigen met heet water onder hoge druk is altijd een perfect schone gevel.

Reinigen door middel van vochtstralen

Wanneer de gevel niet kan worden gereinigd met heet water onder hoge druk, bijvoorbeeld omdat de vervuiling niet oplosbaar is in water of het reinigingsmiddel, dan ‘vochtstralen’ we de gevel.

Vochtstralen

Bij vochtstralen gebruiken we water met een milieuvriendelijk straalmiddel. Het straalmiddel maakt een draaiende beweging in het midden van de straal. Op die manier poetst deze methode uw gevel weer brandschoon.

Milieuvriendelijk en verantwoord

Alle producten die wij gebruiken om uw gevel perfect te reinigen zijn milieuvriendelijk en verantwoord. Ze tasten uw gevel, ook op langere termijn, niet aan en ze zijn niet schadelijk voor het milieu.

Resultaat

Of reinigen met heet water onder hoge druk, of door middel van vochtstralen nu de beste manier is voor uw gevel, beide methoden leveren een perfect schoon resultaat. Dankzij het inzetten van de modernste technieken, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, weet u zeker dat het resultaat van De Gevelgigant van een hoog niveau is. Uw gevel kan weer jaren mee!

Meer informatie

Uw gevelreiniging is bij onze specialisten De gevelgigant.nl in goede handen.

Bezoek voor foto’s en referenties onze facebookpagina.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u ons:

  • Bellen op telefoonnummer:  085 2016 387 of  06 2623 7255
  • E-mailen op e-mailadres: gevelgigant@gmail.com

 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.