Genk wil inwoners informeren rond isolatie

‘Genk isoleert’, een project in de Limburgse stad Genk, wil de inwoners informeren over de voordelen van een goed geïsoleerde woning. Met deze campagne geeft de stad (gratis) Isolatie -advies op maat.

Voordelen van goede isolatie

Isolatie Genk’ is een project van de stad Genk in samenwerking met Limcoop, Stebo en Dubolimburg. Met deze campagne willen ze de inwoners van Genk informeren over de voordelen van een goed geïsoleerd dak. Met een goede isolatie kan u namelijk besparen op uw energiefactuur en verbetert het comfort van uw woning. Met Genk Isoleert kunnen de inwoners beroep doen op gratis advies en krijgen ze hulp bij de praktische uitvoering.

Dak isolatie

Tijdens een infosessie wordt informatie gegeven over het waarom en hoe van het isoleren van een dak. Deze infosessies worden op verschillende plaatsen in de stad georganiseerd. Er wordt dieper ingegaan op de praktische kant van het isoleren: de materialen, de kostprijs, de premies, subsidies en de begeleiding waarop geïnteresseerden kunnen beroep doen bij ‘Genk isoleert’.

Gratis advies

Er komt altijd een gratis energieadviseur van Stebo of Limcoop langs om het dak van uw huis te bekijken. Deze adviseur zal een oplossing op maat uitwerken, zowel voor mensen die zelf aan de slag willen als voor zij die met een aannemer willen werken. Nadien kunnen geïnteresseerden nog steeds terecht bij deze energieadviseur. Hier kan eveneens advies worden ingewonnen over spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Deze adviezen zijn volledig gratis.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Maatschappij, Persberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.