Geld besparen op printer inkt, hoe doe je dat?

In de afgelopen jaren hebben we accessoires voor onze computers steeds beter verkrijgbaar zien worden. Waar het begon met grote merken die exclusief voor hun eigen hardware gingen produceren – zijn er steeds meer zogeheten huismerken actief geworden om betaalbare accessoires aan te bieden. Zo ook voor printers: er is een enorm breed aanbod in inkt, hoe kun je daarop besparen?

Nu ook prive bijna iedereen een printer gebruikt en dus in huis heeft staan, lopen de kosten voor zowel papier als inkt snel op zonder dat we dit in de gaten hebben. In een tijd van besparingen is het dus verstandig om te kijken hoe je ook op dit gebied geld kunt besparen.

Huismerk

Er zijn tegenwoordig veel inkt cartridges van huismerken. Zo koop je inkt voor een printer van HP, Brother, Canon of ieder ander merk terwijl de prijs een stuk lager ligt dan de originele accessoires. Uiteraard is dat de meeste snelle manier om kosten te besparen op de inkt.

Sets kopen

Een andere oplossing voor de hoge kosten van inkt voor je printer is het kopen van sets; door meerdere cartridges tegelijkertijd te kopen kun je profiteren van het voordeel dat daarbij komt kijken. Inkt toners koop je in dat geval bijvoorbeeld per 5 stuks, of per 10. Daarbij heb je een combinatie van zwart/wit en kleur, wat ervoor zorgt dat je voorlopig voldoende inkt in huis hebt en profiteert van het prijsvoordeel dat meerdere toners met zich meebrengt.

Over Inktotaal

Inkttotaal.nl een vertrouwd adres met een ruim assortiment aan inkt, toners en papier voor uw printer – alles bij elkaar en gemakkelijk te bestellen in de webwinkel.
Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.