Gaat een Amerikaans fenomeen Nederland veroveren?

Een stijlvol aangeklede deserttable met koekjes, taarten, cupcakes en allerlei snoepgoed als eyecatcher van een feestje; in Amerika is het een trend. Celebrities als Oprah, Kourtney Kardashian en Victoria Beckham laten de mooiste deserttables opdekken voor hun feesten. Deserttables bieden een overvloed aan lekkers, opgemaakt in iedere denkbare stijl en volgens een vastgesteld kleurschema of thema. Deserttable stylist Shari Bhattoe, eigenaresse van het bedrijf Shaar, brengt deze trend naar Nederland.

Shaar
Shari Bhattoe is de eerste event styliste in Nederland die zich specialiseert in deserttables. Met haar bedrijf Shaar geeft zij feestjes en bruiloften het wow-effect door deserttables op te dekken en te versieren in alle denkbare stijlen. Van kinderfeestjes in een prinsessenstijl of piratenthema, een romantische stijl voor een avondje voor twee, tot een feestelijke deserttable in pasteltinten voor een trouwerij. Niet alleen de tafel wordt bekleed, ook het tafellaken, de rietjes, bekertjes, het bestek, de bloemversiering en de achtergrond zijn onderdeel van de deserttables van Shaar.

Deserttables voor klein en groot budget
Shari Bhattoe styled, bakt en shopt voor alle wensen van haar klanten. “Voor ieder budget is er een stijlvolle deserttable te realiseren. Ik kan zelf de chocoladetruffels en cakejes bakken maar ik kan ze ook kant-en-klaar in de delicatessenwinkel kopen of in hun favoriete restaurant bestellen. Een deserttable is ook een leuk idee voor mannen die eens iets verrassends voor hun vrouw of vriendin willen organiseren. Dit concept is echt voor mensen die eens wat anders willen!” aldus Shari Bhattoe.

Over Shari Bhattoe
Shari Bhattoe (35) woont in Houten is event stylist met als specialiteit het opmaken van deserttables. Van het bakken van koekjes en het maken van taarten tot aan het shoppen voor de mooiste decoraties; Shari Bhattoe weet altijd een ware beleving voor haar klanten te realiseren. Klassiek, elegant, kleurrijk, humor, kraamfeestjes, vrijgezellenfeestjes of een intiem diner, alle stijlen zijn mogelijk. In haar studio in Houten kunnen klanten op afspraak langskomen om haar creaties te bekijken. Op dit moment is Shari Bhattoe de laatste hand aan het leggen aan haar boek “FEEST!”, een boek vol ideeën, inspiratie, checklisten, DIY, recepten en heel veel tips om zelf een feestje te bouwen.

Bron: www.shaar.nl (via Nieuwsbank)

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.