Foto’s opvolger iPhone 5 uitgelekt

Hoewel de iPhone 5 pas kort op de markt is, gaan er op internet geruchten dat Apple al werkt aan de opvolger, die 5 S zou gaan heten. De site Etradesupply.com toont foto’s van wat de achterkant van de nieuwe smartphone van Apple zou moeten zijn.

2013 op de markt

Het toestel zou in de eerste helft van 2013 op de markt kunnen komen. Al zou dat volgens de nieuwste geruchten ook wel eens pas in de zomer kunnen zijn.

Volgens de site hebben fabrikanten al iPhone onderdelen voor de nieuwe telefoon gemaakt, en zal er een proefproductie van 50.000 tot 100.000 stuks worden gemaakt om te kijken of alles goed gaat. In grote lijnen is het nieuwe toestel gelijk aan de 5, alleen zitten er aan de binnenkant net wat andere aansluitingen op.

Uniek iPhone hoesje

Er zijn duizenden verschillende iPhone hoesjes op de markt, maar we hebben nu echt een uniek hoesje gevonden. De makers spelen in op het probleem van het notificatielicht.
Het hoesje, genaamd Sparx, is enkel geschikt voor de iPhone 5. De bovenkant van de case is gemaakt van transparant plastic. Als het LED licht gaat branden, zal het plastic doorschijnen. Gebruikers kunnen hierdoor beter zien of ze een notificatie zoals een bericht of e-mail hebben. Dit was eerst niet mogelijk als de iPhone 5 met de achterzijde op tafel lag. De flitser zit aan de achterkant en gebruikers konden dan niet zien of er een berichtje binnen was gekomen.
Naast deze unieke functie dient het hoesje natuurlijk ook ter bescherming. Er zit ook een klepje op dat je over de camera heen kan schuiven, zodat de lens niet beschadigd. Het iPhone 5 hoesje zal in meerdere kleuren uitkomen, namelijk zwart, rood, blauw, roze, groen, grijs en geel. Momenteel is het hoesje nog niet te koop, want het is een project op Kickstarter. Als er genoeg geld verzameld is, zal de iPhone 5 case in productie gaan. Zou jij zo’n hoesje willen kopen?

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Mobiel en Telecom met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.