Enthousiaste reactie van Belgische volger van de Gabriel Methode, afvallen zonder dieet

Enthousiaste reactie van Belgische volger van de Gabriel Methode, afvallen zonder dieet: ‘Ik heb een inkorting gemaakt van het dieetboek De Gabriel Methode, afvallen zonder dieet, en het belangrijkste voor mezelf eruit gehaald en lees dit dus regelmatig na.Ik heb hierdoor geleerd om gezonder en bewuster te eten en heb zelfs geen zin meer in veel snoepen. Ondertussen ben ik op twee jaar tijd 10 kilo afgevallen zonder drastisch te diëten. Ik ben daarom fier op mezelf. Verder ben ik eigenlijk ook op geestelijk vlak veel verbeterd. Ik mediteer dagelijks en lees veel spirituele tijdschriften.’

En nog een reactie van Saskia uit Nederland: ‘Ik ben zo blij dat ik de Gabriel Methode  ontdekt heb! 15 kilo afgevallen en toen ik er even geen aandacht aan besteedde, kwam ik niet aan, maar bleef strak op gewicht. Nu weet ik dat er nog wel een paar kilo af kunnen en dat het gaat lukken ook. Dank!’

Als laatste de reactie van Amanda’op de Gabriel Methode, afvallen zonder dieet: ‘Ik ben 51 kilo afgevallen in zes maanden tijd en nu ben ik al bijna een jaar stabiel op gewicht! Het afvallen had ook een heel positief effect op mijn bloedsuikerspiegel. die van een gevaarlijk hoge 19 naar een 6 is gegaan. Nu is mijn bloedsuikerspiegel op een normaal niveau.’

www.degabrielmethode.nl

Boek De Gabriel Methode, afvallen zonder dieet, gratis voorproefje 1e hoofdstuk

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.