Eigen webshop: welke software ga je gebruiken?

Veel mensen dromen van een eigen bedrijf: je staat op eigen benen en hebt de verantwoordelijkheid over alle zaken die bij een bedrijf komen kijken. Een groot deel van die mensen ziet een eigen webshop als een uitstekende stap om met ondernemen te starten. Maar waar begin je?

De basis van een eigen webshop is de software waarop deze draait. Er zijn daarbij veel verschillende mogelijkheden; elk hebben ze zowel voordelen als nadelen, en op basis van je eigen wensen en eisen kun je een keuze maken. Een goede optie is bijvoorbeeld alles-in-1 webshop software, waarbij je zelf geen omkijken hebt naar de technische ‘achterkant’ van de webwinkel.

Alles-in-1?

Om duidelijk te maken wat alles-in-1 software precies inhoudt: het betekent dat alle mogelijkheden die je in een eigen webwinkel zou wensen. Onder andere het kiezen van verschillende templates, het aanbieden van alle betaalmethoden (iDeal, creditcard, Paypal etc), het veilig ontvangen en versturen van data door klanten, het gemakkelijk aan kunnen maken van producten en categorieën etc.

Dit zijn vaak zaken waar de nodige technische kennis voor nodig is en waar je een investering voor moet doen. Een webshop starten met alles-in-1 software betekent dat je al deze zaken direct tot je beschikking hebt, en kunt beginnen met het aanbieden van de producten. Je betaalt een klein bedrag per maand, waarvoor het dagelijkse onderhoud (en uitbreiding!) van het platform voor uit handen wordt genomen zodat jij je kunt concentreren op de verkopen. Een goede keuze voor iedereen die snel & gemakkelijk een eigen onderneming op het internet wil gaan beginnen.

Over Shoptrader
Shoptrader is opgericht in mei 2005 en behoort met ruim 1500 webwinkels tot de top van Nederland. Een bedrijf met 8 enthousiaste en gedreven professionals, die zich elke dag volledig inzetten om vele webwinkels te ondersteunen. Webwinkels waar ondernemers dagelijks hun inkomsten mee verdienen.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.