Een tattoo laten ontwerpen

Waar kun je terecht om je tattoo te laten ontwerpen? Zijn er kosten aan verbonden? Waar moet je op letten? Dat zijn allemaal veel voorkomende vragen bij mensen die een tattoo willen laten zetten, odmat het ontwerp net zo belangrijk is als de tattoo zelf.

Zorg er ten eerste voor dat je precies weet wat je wilt, niemand gaat een tattoo voor je otnwerpen als je niet kunt aangeven wat je wensen zijn, de stijl en elementen wat je erin wil hebben. Sommige mensen zeggen simpelweg: “maak er maar wat moois van”, maar dat zijn gelijk de mensen die een aantal jaren later de tattoo weg laten laseren omdat ze er toch spijt van krijgen.

Een tattoo ontwepr laten tekenen: de aandachtpunten

 

Bepaal om te beginnen waar je de tattoo wil hebben op je lichaam, want dat heeft invloed op de vorm van de tattoo wat de lengte en breedte betreft, als je daarover uit bent bepaal dan wat je er precies in verwerkt wil hebben. Probeer ongeveer af te meten hoe groot de tattoo maximaal mag worden zodat de tattooeerder precies weet waar hij aan toe is voordat hij voor je gaat tekenen.

Waar kun je tercht voor een tattoo ontwerp?

 

Er zijn heel veel tattoo design websites zoals bijvoorbeeld Deviantart.com, tattoojohnny enzovoort. Maar houdt er wel rekening mee dat heel veel mensen daarnaar kijken dus dat de kans erg groot is dat je vandaag of morgen iemand anders met precies dezelfde tattoo rond ziet lopen. Het beste is om het ontwerp te laten ontwerpen door de tattooshop, zodat je iets unieks hebt wat bij jouw past en niet bij andere mensen wordt gebruikt in de toekomst, dat kun je aangeven in de tattooshop.

Hoe gaat een  tattoo ontwerpen in zijn werk

 

Tattooshops zullen meestal een verogeding vragen voor het maken van het ontwerp. Een meeste gaan het niet helemaal afmaken emt schaduw/kleur maar alleen de “outlines”, de prijs van een ontwerp varieert meestal tussen de 30 en de 100 euro afhankelijk van hoe groot je het wil hebben, en hoe gedetailleerd. Maar dan heb je wel iets unieks, dus het is het geld zeker wel waard. Vergeet ook niet dat veel tattooeerders het erg druk hebben dus het kan een aantal dagen/weken duren voordat het otnwerp klaar ligt, het beste is om duidelijk met de tattooeerder af te spreken hoe lang het gaat duren enzovoort zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat de afspraken zijn.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.