Een GPS tracker beveiligd uw scooter tegen diefstal

Een GPS tracker beveiligd uw scooter tegen diefstal!

Scooters worden tegenwoordig erg vaak gestolen. Alleen in 2011 zijn er al bijna 17.000 scooters gestolen. Tegenwoordig kunt u doormiddel van een GPS tracker eenvoudig uw scooter weer terug vinden.

Een GPS Tracker is een gps volgsysteem waarmee u uw scooter live kunt volgen. Elke  paar minuten zend deze een signaal met zijn locatie naar een web server.

Een GPS Tracker bevat namelijk een GPS chip waarmee deze zijn locatie, snelheid en hoogte bepaald. Via de ingebouwde sim kaart maakt de gps tracker daarna verbinding met het internet om de coördinaten door te sturen.

U kunt na installatie inloggen op de web server en gelijk de locatie terugzien op uw telefoon of computer.

Een GPS Tracker is eenvoudig aan te sluiten doormiddel van een 12 volt adapter die u op de plus en de min pool van uw scooter accu aansluit.

Op de web server kunt u vaak ook instellen dat u een alarm email of sms ontvangt als uw scooter bijvoorbeeld de straat verlaat. Zo kunt u gelijk de autoriteiten waarschuwen in geval van diefstal.

Het is raadzaam om een GPS tracker te kopen die de coördinaten verzend via GPRS (mobiel internet) Als de GPS tracker de coördinaten verzend via SMS kunnen de kosten namelijk erg snel oplopen.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.