Een geldbesparende big brother voor uw printers, multifunctionals en kopieermachines

 

Elke onderneming of organisatie bevat – verspreid over verschillende werkruimtes en verdiepingen – een bonte verzameling aan printers, multifunctionals en/of kopieermachines. Al deze toestellen werken op basis van toners. Zo goed als iedere organisatie heeft verschillende types toners nodig, wat het voor de betrokken aankopers niet eenvoudig maakt om de juiste stock aan toners in huis te halen. Enerzijds moeten lege toners meteen vervangen worden, anderzijds leidt een te grote stock tot onnodige kosten.

 

 

 

Gratis tool

 

Klanten van De Somer die werken met Kyocera, genieten van een gratis extra tool waardoor dit tonerprobleem voorgoed van de baan is. Elk kopieerapparaat beschikt dankzij dit dca-systeem tijdig over een nieuwe toner. Deze eenvoudige online software monitort voor de op het bedrijfsnetwerk aangesloten printers, copiers en multifunctionals alle parameters. Eén daarvan is de tonerstand. Wanneer een toner dreigt op te geraken, bestelt het systeem automatisch een nieuwe toner. De verpakking van de toner vermeldt voor welke afdeling en welk toestel de toner bedoeld is.

 

 

 

Snelle interventies

 

Wanneer een kopieerapparaat of een ander printtoestel een foutmelding geeft, dan wordt de servicedienst van De Somer automatisch verwittigt. Bij grotere organisatie staan alle toestellen ingetekend op een plan zodat de servicetechnici meteen weten waar ze moeten zijn.

 

Besparen op printkosten

 

Deze gratis tool biedt niet alleen bijstand bij technische problemen of lege toners, het helpt ook te besparen op printkosten. Zo houdt deze software nauwgezet de tellerstanden van alle kopieerapparaten, printers en multifunctionals bij. Dit laat toe om te zien wie hoeveel print. Zo weet u meteen op welke afdelingen of diensten de printkosten te hoog liggen en kan u doelgericht ingrijpen.


Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.