Digitale tachograaf

Digitale tachograaf gezocht?

Zoekt u een digitale tachograaf waarmee u de rijtijden van uw chauffeurs op ieder gewenst moment kan inzien? Bent u benieuwd en wilt u graag eten of uw chauffeurs zich wel aan de verplichte rusttijden houden? Een digitale tachograaf biedt hier de oplossing voor.

Digitale tachograaf uitlezen met Idha-Online

Een digitale tachograaf uitlezen kan bijvoorbeeld met het online programma Idha-Online van Global Road Systems. Idha-Online biedt de oplossing wanneer u uw digitale tachograaf wilt uitlezen. Idha-Online is een webbased programma waarmee u een digitale tachograaf kan uitlezen. IDHA staat voor Intelligent Drivers Hour Analyzer.

Met dit programma kunt u een hoop informatie in een overzichtelijk schema uitlezen. U kunt de rij- en rusttijden bekijken maar ook de gereden snelheid van de vrachtwagen van uw chauffeurs wordt bijgehouden. Zo bent u altijd op de hoogte en kunt u alle informatie simpel uitlezen.

Voordelen van Idha-Online

  • Het is volledig webbased
  • Lage kosten per chauffeur
  • Zeer duidelijk en overzichtelijk
  • Erg gebruiksvriendelijk

Hierboven ziet u een aantal voordelen op een rijtje, één van de sterkste punten van dit systeem zijn de plug-ins. U kunt zelf bepalen welke informatie wordt weergegeven op het dashboard van het programma. Met enkele muisklikken verschaft u zich een overzicht van alle chauffeurs welke een overtreding hebben begaan. Gezien de behoorlijk dure boetes die bij de overtredingen kunnen komen kijken is deze informatie toch wel erg belangrijk.

Klik hier voor meer informatie over een digitale tachograaf.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.