De meest servicegerichte fietsenreparateur in Haarlem

Nederland is een echt fietsland, maar hoe fijn fietsen ook is, soms heeft u te maken met een lekke band, een ketting die eraf is, een stuur dat scheef staat of versnellingen die stuk zijn. Allemaal erg vervelend, maar dan wilt u wel dat uw fiets snel weer gemaakt wordt. De fietsenwinkel van Haarlem, VVR Parts, is 7 dagen per week geopend. En een afspraak maken kan eenvoudig en snel online!

Fietsenmaker met vakkennis

De fietsenmakers van VVR Parts zijn echte vakmensen met verstand van ieder merk fiets,  elektrisch of gewoon.  En dat kwaliteit en service niet duur hoeft te zijn, bewijst deze fietsenwinkel in Haarlem maar weer! Wist u bijvoorbeeld dat u uw fiets of scooter ook kunt laten ophalen? Wel zo handig als u ‘s ochtends met een lekke band langs de weg staat.

Bezoek de website of de fietsenwinkel

Neemt u ook eens een kijkje in de webshop van VVR Parts, daar vindt u alle onderdelen, accessoires en toebehoren voor al uw fietsactiviteiten. ! Uiteraard bent u ook welkom in de fietsenwinkel, de medewerkers vertellen u graag alles over onze service en diensten.  Wilt u meteen naar de website? Klik dan op de volgende link: Fietsenmaker Haarlem.Graag tot ziens!

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Sport en Spel. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.