De juiste verzekering voor uw camper

Voordat u de weg op mag met uw camper is het van belang dat deze verzekerd is. Voor de juiste verzekering voor uw camper gaat u naar CamperVerzekering.nl. Hier kunt u direct heel eenvoudig een camper verzekering afsluiten. Zodra u uw camper heeft verzekerd kunt u met een gerust hart de weg op. 

Verzekeringen

Er zijn meerdere verzekeringen mogelijk voor uw camper. U kunt kiezen uit een WA beperkt casco verzekering of een all risk verzekering. Hier zitten een aantal verschillen tussen. Als u er voor kiest om alleen een WA Beperkt Casco verzekering af te sluiten bent u verzekerd tegen schade die u veroorzaakt aan anderen. Daarnaast zijn ook een groot aantal schades aan uw eigen camper verzekerd. Schade aan uw camper door een botsing met een ander voertuig is hierbij echter niet meeverzekerd. Deze verzekering is vanuit de overheid verplicht gesteld. Bij een all risk verzekering is schade aan uw eigen camper door botsing wel verzekerd.

Meer informatie

Wilt u graag meer te weten komen over de camperverzekering en hoe u deze kunt afsluiten? Neem dan snel een kijkje op de website van CamperVerzekering.nl. Hier vindt u een compleet overzicht van de verzekeringen en kunt u op uw gemak bekijken wat deze verzekeringen inhouden.

 

Dit bericht is geplaatst in Financien, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.