De juiste etikettensoftware

Elke bedrijf dat etiketten afdrukt heeft als doel zoveel mogelijk voordeel uit zijn etikettensoftware te halen. De etikettensoftware moet zo eenvoudig mogelijke elke klant een een passende oplossing bieden en dit met altijd met een constante kwalitatieve waarde onder dezelfde sneller service. Alleen zo kan u rekenen op een een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Het is daarom belangrijk om na te gaan welke software pakketten goede reviews behalen op van van ontwerpen en afdrukken van etiketten.

Kies een software die in alle markten thuis is

Eenvoudig labeldesign of professionele labels met barcodes, integratie van RFID of koppelingen met databases? Wat u ook nodig hebt, uw etikettensoftware moet zich als een vis in het water voelen. Hierdoor vermijdt u ook extra investeringen want de etiketten kunnen afgedrukt worden op elke etikettenprinter, van het eenvoudigste model tot industriële printers en zelfs mobiele printers.

Zorg er ook voor dat de software en zijn systeem gekoppeld kunnen worden aan elk ERP systeem zoals SAP, Navision en AFAS. Daarnaast kan het ook handig zijn dat het uw gekozen software via verschillende kanalen bereikbaar moet zijn, bijvoorbeeld direct of remote via Citrix of RDP. Die geeft een zekere flexibiliteit die op langere termijn enkel voordelen zal opleveren.

Wees zeker van een perfecte service

Wanneer uw etikettensoftware kies wilt u , net als elke andere aankoop, een prima service. U wilt een betrouwbaar systeem dat bedrijfszeker is en waarbij u een goede ondersteuning krijgt. Kijk daarom altijd uit naar een software provider die u een ijzersterke garantie kan bieden. dat bewijst dat de provider de software door een door kent en u op alle vlakken en op elk moment snel kan helpen.

Ga voor meer voordelen

Het is essentieel dat de etikettensoftware die u op het oog heeft gebruiksvriendelijk is en omgang. Maar met gebruiksvriendelijkheid alleen hoeft u de dag van vandaag niet meer tevreden te zijn. Vraag dus naar de extra voordelen van de software tegenover andere etikettensoftware.

Grijp dus naar de software die zo eenvoudig is als het typen van een brief, die enkel print wat je op je scherm ziet zonder rare aanpassingen achteraf, die ook werkt met andere gangbare office toepassingen als Word en Excel,… en ga zo maar door. Zorg ervoor dat de software de voordelen aanbiedt waardoor u sneller vertrouwd raakt met het programma en waarmee uw werknemers snel op weg kunnen zijn.

Bereken ook steeds wat voordeliger uitkomt voor uw bedrijf, een licentie per pc of een licentie per printer. Kijk ook in hoeverre de software u hierin wil tegemoet komen.

Kortom: kies voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, een prima service en een gebruiksvriendelijk systeem waarmee u en uw werknemers zich snel in thuis zullen voelen.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Persberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.