Crumbbase helpt je verkoop te stimuleren

Elke bedrijf is opzoek naar methodes om  hun instore performance te verbeteren waardoor de omzet de hoogte in gaat.  Crumbbase is een bedrijf dat je een software  aanbied die ervoor zorgt dat je informatie zoals de verblijfsduur van je klanten in je winkel te weten komt,  hoe effectief jou personeelsbeleid is, om je marketing van je winkel te verbeteren en nog zoveel meer. Dit is allemaal essentiële informatie die je kant gebruiken om  de prestaties van je winkel te verhogen.

Crumbbase heeft een zeer innovatieve manier gevonden om gemakkelijk retail statistieken te verkrijgen.  Ze hebben slim ingespeeld op de immense populariteit van de smartphones. Ze plaatsen WiFi sensoren over de hele winkel  en met behulp van deze sensoren kan men  de aanwezigheid van de smartphones meten, hiervoor moet de WiFi van de smartphones op actief staan want anders kan men de smartphones niet herkennen. Het is natuurlijk ook niet meer dan normaal dat je je kan uitschrijven hiervoor.

Deze software helpt jou en jou bedrijf met informatie te vergaren die je nooit wist te vergaren.  Crumbbase geeft je een inzicht  in:

–          Het aantal passanten
–          Terugkeerpatroon van je klanten
–          Verblijfsduur
–          Looproute van de klanten
–          Heatmap van je winkel
–          Hoeveel bezoekers effectief een aankoop doen
–          Bij een keten kan je zien of de klant in meerdere vestigingen gaat winkelen
–          ……..

Ook bied de software voordelen voor de klanten aan omdat ze ook een applicatie aanbieden voor je winkel. Indien de WiFi op actief staat bij de smartphones van de klanten kunnen zij aanbiedingen en tips ontvangen die aangepast zijn aan het aankoopgedrag van elke specifieke klant.

Ook bieden ze software aan die op maat is voor elke soort winkel, namelijk  voor gewone winkeliers hebben ze de software retail analytics, Voor shoppingscenters  bieden ze de software shoppingcenter analytics aan en als laatste bieden  ze voor grote winkelketens de software retailgroup analytics aan.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.